Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Potrošniški kredit

Potrošniški kredit

Kam po potrošniški kredit?

V trenutkih, ko se nagrmadijo stroški, pred vrati je dopust, otrok potrebuje nova oblačila vi pa servis avtomobila se vse skupaj zdi kot nočna mora. Rešitev zanjo je seveda kakšen ugoden in hiter potrošniški kredit. Ampak tudi takrat se vse postavi na glavo. Banka komplicira, morda kredit že imate in podobno.

Kaj pa, če vam povemo, da obstaja banka kjer lahko dobite kredit čeprav kakšnega že imate, ne glede na to na kateri banki imate odprt račun in to še v istem dnevu? Sedajle zagotovo odprtih ust berete tole a naj vas takoj pomirimo. Ta ponudba zares obstaja in je od vas oddaljena le en klik.

Po potrošniški kredit na mobilno banko

Tako je! Mobilna banka je posebne vrste banka, kjer lahko svoj naslednji potrošniški kredit ob izredno ohlapnih pogojih in z malo papirji naročite še danes. Ne bo vam treba nikamor saj boste skozi njena vrata vstopili kar preko spleta zato namesto čevljev potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

Zleknite se na kavč ali pa si ob kavi oglejte ponudbo na njihovi spletni strani. Potem uporabite kreditni kalkulator, ki vam bo v nekaj sekundah prikazal izračun vašega kredita. Vanj boste morali vnesti samo znesek kredita in izbrati na koliko obrokov ga boste odplačali. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Za potrošniški kredit brez veliko papirjev

Če ste bili v preteklosti priča kompliciranim postopkom pri najemu posojila pa lahko rečemo, da za potrošniški kredit na mobilni banki ne boste potrebovali skorajda ničesar. Pri sebi imejte le osebni dokument in številko bančnega računa. Že imate? Potem lahko takoj nadaljujete s procesom, ki vam bo nakazilo zagotovil že danes.

Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali kar preko spleta, nakar jo bodo v mobili banki zelo hitro preverili in tudi potrdili, če bo v redu izpolnjena. Zato bodite pozorni pri vpisu podatkov sicer se lahko potreditev nekoliko zavleče. Izplačilo navadno sledi že po 15-ih minutah! Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Enostaven potrošniški kredit

Ker mobilna banka sodi med najboljše tovrstne v EU ne čudi, da je vse skupaj tako zelo enostavno. Za tale potrošniški kredit ne boste potrebovali potrdila svojega delodajalca niti vam ne bo treba oditi k notarju, da bi overili kakšno pogodbo. Ne, vse boste postorili v nekaj minutah preko spleta.

Od doma, morda s sprehoda, s kave, v službi, na avtobusu ali vlaku. Še ena velika odlika tega kredita je, da ni ovir zanj četudi kakšen kredit že imate od prej. Lahko ga odplačate ali pa ne. Denar vam bo na voljo za prosto uporabo brez kakršnihkoli dokazil o nakupu ali plačilu.

Najhitrejši potrošniški kredit

Verjetno gre v tem primeru zares za najhitrejši potrošniški kredit. Obenem pa še tako enostaven, da je kar težko verjeti, da obstaja. Za povrhu vsega ob obravnavi ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, kredit pa lahko naročite tudi v soboto ali nedeljo. Splet je namreč živ 24 ur na dan vsak dan skozi celo leto.

Za stare stranke so na mobilni banki še dodatno poskrbeli saj jim je naslednjič na voljo prav posebna storitev SMS kredit, ki celotno zadevo le še bolj poenostavi in pohitri. Tako, sedaj zagotovo veste kam se boste odpravili po kredit, ko boste potrebovali denar na svojem računu.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit