Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit

Hitri kredit

Potrebujete hitri kredit?

Zakaj se hitri kredit sploh tolikokrat omenja in zakaj je tako zelo priljubljen med potrošniki? Gre namreč za dejstvo, da se ljudje neradi zadolžujemo a včasih drugače enostavno ne gre. In takrat je najbolje najeti posojilo, ki je za nas najcenejše in nas najmanj časa obremenjuje. In prav zato so omenjena tako priljubljena.

Hitra posojila slovijo po tem, da zahtevajo zelo malo pogojev in so urejena hitro. Poleg tega pa so tudi odplačana hitro saj je doba odplačevanja maksimalno 12 mesecev. Da bi takšno posojilo dobili še hitreje in ugodneje pa se bo najbolje obrniti na splet in poiskati mobilno banko.

Hitri kredit na mobilni banki

Kot že sama beseda pove je omenjena banka mobilna. To pomeni, da vam po hitri kredit ne bo treba hoditi k njim ampak bo sama prišla do vas. No ja, ker je dosegljiva na spletu boste lahko tam v nekaj klikih, enako enostavno in hitro pa boste uredili tudi vse potrebno za najem novega posojila.

Pri tem boste potrebovali le računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta. Torej, brez stanja v vrsti, nabiranja dokumentacije in drugih nevšečnosti. Za kredit v mobilni banki boste potrebovali le osebni dokument, številko bančnega računa in pa nekaj minut svojega prostega časa. Odlično kajne?

Hitri kredit na spletu

Če si želite izkusiti kaj je to zares hitri kredit potem vam priporočamo, da se oglasite na spletni strani mobilne banke. Tam najprej preverite ponudbo in vsekakor uporabite kreditni kalkulator s katerim si boste v nekaj klikih pripravili izračun svojega kredita. Vnesti bo treba samo znesek kredita in število obrokov.

Končni izračun bo zajemal tudi vse stroške zato ste lahko popolnoma brez skrbi, da bi vas ti kje še čakali. Ko boste enkrat imeli pred seboj izračun kredita po svojih željah boste lahko nadaljevali z zadnjim korakom, ki je oddaja kreditne vloge. Izpolnjevanje vam bo vzelo samo nekaj minut in je enostavno.

Ko hitri kredit rešuje

Navadno se po hitri kredit obrnemo, ko se pojavi kakšna nepredvidena situacija kot je okvara avtomobila, ali kakšen drug neplaniran strošek. Lahko pa v resnici ta denar potrošite za karkoli saj niste omejeni z namenom porabe. Lahko kupite zgolj lepo darilo za partnerje, razveselite otroka z igralno konzolo ali pa se odpravite na dopust.

Lahko pa z denarjem na račun tega posojila odplačate tudi kakšne stare dolgove. Kredit je na voljo vsem slovenskim državljanom s stalnim naslovom v državi ter rednimi prihodki. Drugih pogojev ni saj ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi prav tako pa ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Ugoden hitri kredit

Če se po hitri kredit odpravite na mobilno banko je dobro vedeti, da je popolnoma vseeno na kateri izmed bank imate odprt bančni račun. Za najem kredita vam ni treba postati komitent mobilne banke. Ta sodi med vodilne v Eu na področju mobilnega bančništva in svojo storitev nenehno razvija.

Tako je za stare stranke naslednjič na voljo celo še hitrejši dostop do denarja in sicer preko storitve SMS kredit. Kot že sama beseda nakazuje boste kredit naročili z enostavnim SMS sporočilom. Pa še nekaj malega o izplačilu. To bo na vaš račun navadno izvedeno že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit