Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit za nekomitente

Hitri kredit za nekomitente

Kam po hitri kredit za nekomitente?

Bi radi polepšali ali prenovili dom, se morda odpravili na dolg dopust ali pa vložili nekaj denarja pa ga nimate dovolj? Danes za vse to poskrbi hitri kredit za nekomitente pri mobilni banki, ki vam je na voljo kar od doma, iz službe ali pa z dopusta. Kako?

Preko spleta seveda. Tam kjer se vse odvija hitro, enostavno in 24 ur na dan. Na voljo vam je banka kjer lahko do kredita pridete tudi, če kakšnega že imate in ne glede na to katere banke komitent ste. Potrebovali boste zelo malo papirja in le nekaj minut prostega časa, za naročilo kredita.

Po hitri kredit za nekomitente na splet

Navadno nas je pred odhodom na banko strah čakanja v vrsti, zbiranja dokumentacije in čakanja na odobritev. Hitri kredit za nekomitente na mobilni banki bo od vas terjal le računalnik, tablico ali pametni telefon s povezavo na splet ter osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prilive.

To bo dejansko vse saj ne boste rabili hoditi k delodajalcu zaradi potrdila o zaposlitvi niti ne k notarju na overitev kakšnih dokumentov ali pogodbe. Tudi poroka ne potrebujete. Kredit boste naročili v le nekaj klikih in se zelo hitro razveselili denarja na svojem računu. Tega boste lahko uporabili in potrošili kakor vas bo volja.

Za hitri kredit za nekomitente v nekaj minutah

Sedaj pa vam razkrijemo še kako je mogoče takšen hitri kredit za nekomitente dobiti tako hitro. Prvi korak je seveda obisk spletne strani mobilne banke kjer najprej uporabite njihov kreditni kalkulator. Zakaj je to pomembno? Ker boste na ta način prišli do natančnih zneskov okoli vašega kredita.

Vanj boste vpisali znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov nakar boste že lahko preverili celoten izračun. To pomeni, da bodo v njem zajeti tudi vsi stroški posojila, ki ga nameravate najeti. Potem, ko vas bo izračun zadovoljil in se vam bo zdela višina obroka primerna bo sledilo le še izpolnjevanje kreditne vloge.

Hitri kredit za nekomitente

Ok, kreditno vlogo za hitri kredit za nekomitente ste izpolnili in jo poslali preko spleta. Sedaj počakate samo še na odobritev in navadno bo že v naslednjih 15-ih minutah denar stekel na vaš bančni račun. Morda odvisno od primera do primera lahko traja nekaj dlje a več kot 24 ur nikoli.

Lahko se pripeti, da boste kredit naročili med malico v službi, denar pa bo na vašem računu še preden boste prispeli domov. Nič nenavadnega ni, da se mobilna banka kiti z nazivom ene najboljših tovrstnih v EU. Zadovoljni uporabniki se radi vračajo in takrat jih pričaka še eno prijetno presenečenje.

SMS hitri kredit za nekomitente

Hitri kredit za nekomitente, ki je na voljo vsem slovenskim državljanom in državljankam s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki je naslednjič na voljo celo še hitreje in sicer preko SMS sporočila. Vedno obstaja prostor za izboljšave in mobilna banka se tega še kako dobro zaveda.

Se vam je pokvaril avtomobil ali pa ste naleteli na kakšno enkratno priložnost pa v žepu ni dovolj denarja? Sedaj to ne bo več problem kajti zanj bo v nekaj minutah poskrbela mobilna banka, ki je svojim uporabnikom na voljo 24 ur na dan vsak dan v letu. Kar s kavča, iz postelje ali pa z oddiha na morju.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit