Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Osebni kredit

Osebni kredit

Kam po osebni kredit?

Ste v izložbi zagledali nekaj lepega, v denarnici pa samo praznino? Sedaj si to vseeno lahko privoščite in sicer vam pri tem pomaga osebni kredit na mobilni banki. Če se ta hip sprašujete kaj je to mobilna banka vam povemo takoj. Gre za banko, ki je na dosegu rok ne glede na to kje se nahajate.

Splet nam danes ponuja praktično karkoli si zaželimo in krediti pri tem niso nobena izjema. Mobilna banka se je specializirala za hitre kredite preko spleta in svojo storitve tako zelo dodelala, da danes do denarja pridejo vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki.

Po osebni kredit kar na splet

Za takšen osebni kredit na tej enkratni banki potrebujete le napravo z dostopom do spleta. Govorimo seveda o računalniku oziroma tablici ali pametnem telefonu. Ne potrebujete nobenega posebnega znanja ali programov saj boste svoj kredit naročili le v nekaj klikih. Potrebujete denar takoj? Ni problema, še danes je lahko na vašem računu!

Hitri kredit preko mobilne banke je po odobritvi izplačan največkrat že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. A vrnimo se še malce nazaj in poglejmo kako boste kredit naročili. Za prvi korak si izberite obisk spletne strani in uporabo kreditnega kalkulatorja s katerim si boste pripravili izračun.

Izračun za osebni kredit

Izračun za osebni kredit na spletni strani mobilne banke je povsem enostaven. V kreditni kalkulator, ki ga najdete tam le vnesite znesek kredita, ki ga imate v mislih, izberite do 12 mesečnih obrokov in že lahko preverite vse podatke med katerimi bodo seveda tudi vsi stroški kredita.

Vam je všeč? Nič nenavadnega, ko pa mobilni banki zaupa že nešteto strank, ki se zadovoljne kasneje tudi še vračajo. Omenjena banka na svojem področju sodi med najbolj kvalitetne v EU, posluje pa tudi še v nekaterih drugih državah zato lahko rečemo, da jim izkušenj pri tem delu ne manjka. Preverite kako do denarja še danes.

Osebni kredit kljub obstoječemu

Naslednja informacija vas bo še dodatno spravila v dobro voljo. Ta osebni kredit lahko najamete tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete. In ne le to. Za najem kredita boste rabili samo dva dokumenta, ki sta osebni dokument in pa številka bančnega računa. Tako je in za najem posojila vam ni treba postati komitent mobilne banke.

Prav tako vam ne bo treba po potrdilo o zaposlitvi niti ne hoditi k notarju na overjanje pogodbe. Ste želeli prositi prijatelja, da bi bil vaš porok? Tudi tega ne boste potrebovali kot tudi ne zastavitve. Gre za izjemno enostaven kredit, ki ga boste lahko naročili že v naslednjih minutah.

Brez težav za osebni kredit

Kot vidite je za ta osebni kredit na mobilni banki zahtevanih zelo malo pogojev in dokumentacije kar pomeni, da boste že v nekaj minutah zaključili s postopkom. Izpolniti bo treba le še vlogo za kredit, jo oddati in počakati na to, da bo potrjena s strani mobilne banke.

Ko bo to urejeno bo denar kmalu na poti. Povejmo še, da pred odobritvijo posojila ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Gre za pravi unikum v svetu posojilništva, kar močno zmanjša možnosti, da bi sploh še kaj lahko šlo narobe. Ko boste kredit enkrat odplačali pa boste lahko naslednjega naročili kar preko SMS sporočila.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit