Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo 500 EUR

Posojilo 500 EUR

Potrebujete posojilo 500 eur?

Če prav na hitro potrebujete le posojilo 500 eur ali nekaj več potem imamo danes za vas zelo dobre novice. Do takšnega posojila je razmeroma enostavno priti, če človek ve kam mora pogledati. In v našem primeru ne bo treba daleč saj boste posojilo lahko najeli kar preko spleta.

V ta namen je mobilna banka preselila svojo dejavnost v celoti na digitalno področje kjer razveseljuje neštete zadovoljne stranke s svojimi hitrimi posojili. Tovrstna posojila prav tako ne zahtevajo veliko pogojev, obenem pa so še izjemno hitro realizirana in je nakazilo pri vas že v roku 24-ih ur, banka pa pride k vam.

Malo dokumentacije za posojilo 500 eur

Da bi si priskrbeli posojilo 500 eur še danes ne boste rabili veliko papirjev. Med pogoji za najem kredita pri mobilni banki najdemo samo slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. To pomeni, da boste za najem kredita potrebovali le dva dokumenta oziroma informacije.

Osebni dokument in število tekočega računa kamor prejemate plačo. Na kateri banki je odprt ne igra nobene vloge. Posojilo na mobilni banki pa lahko dobite tudi v primeru, da že kakšno odplačujete drugje. Preverite svoje možnosti tako, da obiščete spletno stran mobilne banke in si kar sami v nekaj klikih pripravite izračun kredita.

Posojilo 500 eur izračun

Vas zanima kako priti do izračuna kredita za posojilo 500 eur ali kak drug znesek? Zelo enostavno je. Kliknite na spletno stran mobilne banke in tam poiščite njihov kreditni kalkulator, ki vam bo pri tem v veliko pomoč. Vanj bo treba vnesti le znesek kredita in izbrati število obrokov katerih je na voljo do 12.

Ko bo to urejeno samo še potrdite in preverite izračun, ki pa bo zajemal tudi vse pripadajoče stroške. S kreditom pri mobilni banki ne boste nikoli v strahu, da bi vam bilo kaj prikrito saj gre za zelo pregledno in pošteno storitev. Do denarja lahko pridete še danes.

Posojilo 500 eur v nekaj minutah

Celoten postopek za takšno posojilo 500 eur je nadvse enostaven in hiter. Potem, ko boste imeli pred seboj izračun kredita, ki vas bo zadovoljil sledi izpolnjevanje vloge za kredit, ki jo boste izpolnili in oddali preko spleta. Pomembno je, da ste pri vpisovanju podatkov natančni saj bo tako postopek še hitreje stekel.

Ko boste vlogo za kredit oddali jo bodo v kratkem na strani mobilne banke preverili in potrdili, da je vse v najlepšem redu. V nasprotnem primeru bo potrebno opraviti še kakšen popravek. Ko je vloga enkrat potrjena nakazilo na tekoči račun navadno steče že po 15-ih minutah. Na denar pa ne boste čakali dlje kot 24 ur.

Zakaj je posojilo 500 eur tako priljubljeno?

Ljudje velikokrat želijo posojilo 500 eur, ker tisti trenutek potrebujejo nekaj denarja. Morda za plačilo zapadlih računov, morda vplačilo za kakšno predavanje, izlet in podobno. Pri mobilni banki, ki sodi me najboljše tovrstne v EU se tega dobro zavedajo zato ne omejujejo porabe denarja na način, da bi morali dokazovati kje in kako ste ga porabili.

Ko bo denar enkrat na vašem računu bo popolnoma vaša stvar kaj boste z njim storili. Pomembno je le, da posojilo odplačate v začrtanih obrokih kar pa vam za naslednjič prinese zelo lepo darilo. Če se boste še kdaj zanimali za kredit ga boste takrat lahko naročili kar s pomočjo SMS sporočila.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit