Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kredita

Izračun kredita

Kam po izračun kredita?

Navadno je tako, da se pred najemom kredita najprej odločimo za izračun kredita, ki nam pove koliko nas bo kredit stal in koliko časa ga bomo morali odplačevati. Tako se je precej lažje odločiti za določeno vrsto kredita saj pred tem natančno izračunamo svoje finančne zmožnosti.

Po tak izračun se odpravimo na banko kjer bomo najeli kredit. Lahko pa v primeru, da bi kredit najeli kar preko spleta in sicer v mobilni banki, takšen izračun opravimo sami na njihovi spletni strani. Gre za zelo enostaven postopek pri katerem vnesemo znesek kredita v kreditni kalkulator, izberemo število obrokov in že preverimo izračun.

Ko je izračun kredita ok

Ko je izračun kredita enkrat po naši volji pa lahko nemudoma nadaljujemo z naročilom posojila v mobilni banki. Gre za hitri kredit, ki se odplačuje na največ 12 mesečnih obrokov pri čemer je treba dodati, da je dostopen vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi dohodki.

Drugih pogojev tam ne boste našli saj ni potrebno imeti potrdila o zaposlitvi niti ne kakšnih overjenih listin od notarja. Da gre za zares enostaven kredit priča dejstvo, da na mobilni banki ne preverjajo kreditne sposobnosti posameznika. Do denarja lahko pridete v le nekaj minutah in kredit naročite še danes.

Ko izračun kredita kaže premalo

Če se s svoje banke vračate razočarani, ker vam je tam izračun kredita pokazal premajhen znesek še ni vse izgubljeno. Ne glede na to ali boste tam kredit najeli ali pa ste ga morda že, lahko na mobilni banki kljub temu najamete še enega. Obstoječi kredit namreč ne bo ovira za najem novega.

Sledite enostavnemu postopku in preko spleta izpolnite kreditno vlogo. Za to potrebujete le računalnik, tablico oziroma kar pametni telefon. Nobenega posebnega znanja ne rabite saj je postopek zelo enostaven. Ko boste vlogo enkrat oddali jo bodo na strani banke hitro pregledali in potrdili v primeru, da je ustrezno izpolnjena.

Izračun kredita in izplačilo

Ne le, da je na mobilni banki hiter izračun kredita pač pa je le ta tudi hitro izplačan. Se sprašujete kako hitro kajne? Povejmo, da v največ primerih nakazilo na tekoči račun steče že v roku 15-ih minut. Morda se kdaj nekoliko zavleče, odvisno od primera do primera seveda, nikoli pa ne več kot 24 ur.

Na ta način ste lahko prepričani, da vaši zapadli računi ne bodo več dolgo čakali, avto bo hitro nazaj s servisa ali pa boste poskrbeli zgolj za kaj lepega in zabavnega za svojo dušo. Denar na račun kredita iz mobilne banke lahko namreč prosto porabite.

Izračun kredita in dokumentacija

Še ena stvar, ki stranke največkrat zanima je katero dokumentacijo rabijo. Potem, ko opravite izračun kredita iz žepa enostavno potegnete osebni dokument in bančno kartico na kateri je številka vašega bančnega računa ter pričnete z izpolnjevanjem kreditne vloge. Ničesar drugega ne boste potrebovali, kredit pa bo rešen rekordno hitro.

Govorimo o mobilni banki, ki na področju mobilnega bančništva spada v sam vrh EU, svoje stranke pa navdušuje tudi v nekaterih državah izven nje. Kot vidite imate rešitev za svojo denarnico tik pred nosom in ste le še nekaj klikov oddaljeni od nakazila na vaš račun. Na kateri banki ga imate odprtega sploh ni pomembno.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit