Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini kredit

Mini kredit

Potrebujete kak mini kredit?

In kaj bi mini kredit sploh bil? Večinoma se takšen izraz uporablja za kredite v zneskih nekaj sto ali nekaj tisoč evrov. To so tista hitra posojila s katerimi se prebrodi trenutno nekoliko slabšo finančno situacijo, reši kakšen zaplet z avtomobilom ali pa zaostala plačila računov. Sploh ni pomembno za kaj gre.

Seveda v primeru, da se za takšno posojilo odločite v mobilni banki, ki vam na nobeni točki ne bo omejevala porabe denarja s kakšnimi dodatnimi pogoji. In tudi sicer na splošno vas tam čaka bore malo pogojev, ki jih je treba izpolniti. V nadaljevanju nekaj več o tem ter tudi kako naročiti denar kar preko spleta.

Mini kredit preko spleta

Takšen mini kredit lahko v mobilni banki naročite enostavno in hitro. Le en obisk spletne banke bo potreben zato vam ne bo treba vstati niti iz postelje, lahko pa boste zadevo uredili tudi v službi ali z dopusta. Ko človek potrebuje denar lokacija ne sme igrati vloge in v mobilni banki se tega dobro zavedajo.

Na svojem področju se uvršča v sam vrh EU, stranke so prezadovoljne, priporočila pa iskrena. Ste vedeli, da lahko na tej banki pridete do denarja četudi morda kje drugje že odplačujete kredit? Res je obenem pa na vas ne bodo prežale nobene pasti saj je postopek nadvse transparenten.

Za mini kredit mini pogoji

Kar se pogojev tiče boste za takšen mini kredit potrebovali zares malo. Zahtevano je slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa seveda redni mesečni prejemki. Na kateri banki ne igra nobene vloge. Dobrodošli so komitenti vseh različnih bank. Če drugje niste uspeli, vam bo tule zagotovo.

Še ne veste koliko bi vzeli ali pa kakšen bo vaš obrok? Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov pri čemer pa je znesek odvisen od vaše izbire in sposobnosti odplačevanja. V ta namen je najbolje uporabiti kreditni kalkulator, ki ga najdete na njihovi spletni strani. Niste vešči dela z računalnikom? Brez strahu, enostavno bo.

Izračunajte svoj mini kredit

Da bi s pomočjo kreditnega kalkulatorja opravili izračun za mini kredit boste morali vanj vnesti le znesek kredita ter izbrati število obrokov v katerih ga boste odplačali. Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov, izračun pa vam bo dal natančno sliko tega ali je po vaši volji ali ne.

Prav tako bodo v njem zajeti že vsi stroški kredita saj mobilna banka ne zavaja in se ne skriva za drobnim tiskom. Storitev je povsem transparentna, denar pa se vedno nakaže zgolj z računa na račun. Izplačilo na roke ali na črno odpade. V nadaljevanju vam povemo še nekaj okoli pogojev.

Mini kredit mini dokumentacije

Res je! za takšen mini kredit pa res ne rabite veliko papirjev kajne? Osebni dokument in številka bančnega računa bosta dovolj. Ob tem lahko pozabite na potrdilo delodajalca, notarsko overjanje ali na poroka oziroma kakšno zastavitev. Tokrat ste naleteli na banko po svojem okusu kjer se vaše želje hitro uresničijo.

Le še nekaj klikov vas loči od izpolnjene in oddane vloge za kredit nakar kmalu sledi tudi samo izplačilo denarja. Tako zelo hitro, da je kar težko verjeti saj je navadno denar na račun nakazan že v naslednjih 15-ih minutah od potrditve vloge, najkasneje, odvisno od primera pa v roku 24-ih ur.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit