Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SMS kredit

SMS kredit

Poznate SMS kredit

Banke v zadnjem času rade uporabljajo izraz SMS kredit a pri mobilni banki so ga vzeli zelo resno. V nadaljevanju vam povemo več o tem kako do njega in kako poteka, prej pa predstavimo tole posebno mobilno banko, ki se je odločila svoje storitve ponujati zgolj preko spleta.

Zakaj preko spleta? Ker je ves čas na dosegu rok in, ker dela 24 ur na dan. Potem je to skoraj gotovo najboljša banka kajne? Za kredit v njej lahko zaprosijo vsi slovenski državljani, ki imajo tu prijavljen stalni naslov in na bančni račun katerekoli banke prejemajo redne prihodke. To je vse kar se pogojev tiče.

SMS kredit v drugi rundi

Da bi lahko nekoč koristili storitev SMS kredit pa je potrebno enkrat vzeti kredit preko spleta kar je prav tako zelo enostavno in hitro. Potreben je klik z miško na računalniku ali pa kar s prstom po tablici oziroma pametnem telefonu. Preko spleta obiščete mobilno banko in najprej uporabite kreditni kalkulator.

Ta vam bo po vpisu zneska kredita in izbiri števila obrokov pokazal jasen izračun kredita. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov pri čemer pa je višina posameznega odvisna od njihovega števila. V vsakem primeru pa boste ta kredit zelo hitro odplačali, porabili pa ga boste lahko skladno s svojimi željami.

Kdaj po SMS kredit?

Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali boste vpisani na seznam preverjenih uporabnikov, ki so zaupanja vredni in boste lahko naslednjič uporabili tudi storitev SMS kredit. Pred tem pa povejmo še nekaj malega o mobilni banki, ki sodi celo v vrh EU tovrstnega bančništva. Ste pripravljeni na najhitrejši kredit?

Le nekaj minut vam bo vzelo izpolnjevanje kreditne vloge potem, ko boste z izračunom enkrat zadovoljni. Ta bo zajemal tudi vse stroške tako, da ne pričakujte nobenih pasti in dodatnih stroškov v nadaljevanju. Vlogo izpolnite natančno, da bo postopek hitreje tekel. Po odobritvi pa se lahko izplačilu nadejate v roku 24-ih ur, največkrat pa še mnogo prej.

Zakaj je SMS kredit tako priljubljen?

Ljudje smo navajeni živeti hitro, prejemati informacije hitro in biti hitro postreženi kamorkoli se obrnemo. Prav nič ni drugače v bančništvu kjer prav SMS kredit zagotavlja najlažjo in najhitrejšo pot do denarja. Ste vedeli, da lahko na mobilni banki naročite posojilo tudi, če enega že imate? No, lahko in to zelo enostavno.

Za najem kredita ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo. Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, prav tako vam ne bo treba k notarju kjer bi zapravili še nekaj denarja za overitev pogodbe. Splet dela čudeže kajne? Tudi poroka ne boste rabili iskati.

Naslednjič pa SMS kredit!

Ko boste s tem kreditom opravili boste lahko naslednjič naročili kar SMS kredit saj vas bo banka že poznala in ne boste potrebovali oddajati toliko informacij. Mobilna banka si želi zadovoljnih uporabnikov, ki njene storitve priporočajo tudi drugim. Trenutno se dogaja prav to in ni videti, da bi se našel kdo nezadovoljen.

Če imate kredit že od prej si lahko pripravite izračun novega kredita s katerim boste starega pokrili in vam bo ostalo še dovolj denarja za vse ostalo. Lahko pa seveda naprej odplačujete tudi oba, če so takšne vaše želje in zmožnosti. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan skozi celo leto.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit