Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo

Posojilo

Potrebujete hitro posojilo?

Življenje nam narekuje precej hud tempo zato ne čudi, da se redno znajdemo v situacijah, ki imajo na nas takšen ali drugačen vpliv. Žal to navadno pomeni določene stroške, račune za katere pa vedno zmanjka nekaj denarja. Kadar pride do tesne situacije pa je vedno na voljo kakšno posojilo.

Ok, to že ampak kako do denarja na hiter in udoben način? Stanje v vrsti na banki je namreč precej mučno, potem je tu še pripravljanje kupa dokumentacije in mučno čakanje na odobritev. Že res, če razmišljamo o klasičnih bankah. V primeru mobilne banke pa se te reči postavijo popolnoma na glavo.

Hitro in udobno posojilo

Ko si človek zaželi hitro in udobno posojilo je njegova najboljša rešitev mobilna banka. To je takšna banka, ki pride k vam kjerkoli se nahajate, če imale le na voljo računalnik, tablico, morda pametni telefon in dostop do spleta. Predstavljajte si, da ležite na kavču, in s pametnim telefonom obiščete spletno stran mobilne banke.

Tam vas pričaka pregleden kreditni kalkulator v katerega vnesete znesek kredita, ki ga potrebujete in izberete do 12 mesečnih obrokov v katerih boste kredit vrnili. Ok, to je nekaj klikov in že je pred vami izračun kredita, ki zajema hkrati tudi vse stroške. Fenomenalno, sledi le še en korak.

Posojilo v nekaj klikih

Dobesedno boste svoje posojilo naročili v nekaj klikih in za to potrebovali samo nekaj minut prostega časa. To lahko postorite tudi v službi med malico ali pa med vožnjo domov z vlakom. Pri sebi potrebujete le osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor prejemate redne prihodke. To bo vse.

Če ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče se lahko takoj lotite izpolnjevanja kreditne vloge kar preko spleta. Pri tem bodite natančni, da bo vse skupaj kar najhitreje zaključeno. Ko bo vloga enkrat preverjena in odobrena pa se lahko nakazilu na račun nadejate že v naslednjih 15-ih minutah ali v času najkasneje do 24 ur.

Najhitrejše posojilo je na spletu

Seveda, najhitreje se vse reči odvijajo na spletu zato ne čudi, da je tam moč najti tudi super hitro posojilo. Pri čemer je treba poudariti, da so tudi pogoji nadvse preprosti saj za naročilo kredita ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti ne kakšne overitve pri notarju. Dobrih novic pa tu še ni konec.

Verjetno ste vajeni, da na banki preverjajo vašo kreditno sposobnost. No, na mobilni banki tega ne bodo storili. V resnici je popolnoma vseeno, če morda nekje drugje že odplačujete kakšen kredit in tudi to na kateri banki imate odprt račun. Na mobilni banki so dobrodošli komitenti vseh različnih bank.

Za posojilo brez skrbi

Ker se mobilna banka uvršča med najboljše tovrstne v EU je jasno, da vas čaka kvalitetna izkušnja ob uporabi njihovih storitev. Postopek je nadvse transparenten in v vsakem trenutku boste vedeli koliko vas bo vaše posojilo stalo. Brez skrbi, da bi vas čakale kakšne pasti drobnega tiska kot ponekod drugje.

Ko boste svoj prvi kredit pri mobilni banki odplačali vas bodo dodali na seznam preverjenih in zaupanja vrednih strank. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste naslednji kredit lahko naročili še mnogo bolj enostavno. Uporabili boste storitev SMS kredit in naročili denar kar s poslanim SMS sporočilom. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit