Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo

Hitro posojilo

Zakaj je hitro posojilo priljubljeno?

V hitrem svetu kjer se vse odvija tako hitro prav nič ne čudi, da si stranke želijo tudi hitro posojilo. Gre za najbolj enostavno posojilo na trgu saj zahteva najmanj izpolnjenih pogojev in zahtevane dokumentacije. Je pa tako, da ima seveda vsaka banka svoje pogoje zato vseeno prihaja do razlik. Na tem mestu lahko trdimo, da je ena najhitrejših tovrstnih storitev, če ne kar najhitrejša doma na spletu pri mobilni banki. Gre za banko, ki vam je na dosegu rok ne glede na to kje se nahajate saj za njen obisk potrebujete le računalnik, tablico ali pa pametni telefon z dostopom do spleta.

Po hitro posojilo je najbolje iti na splet

Kot rečeno boste vse hitre storitve tako kot tudi hitro posojilo našli prav na spletu. Mobilna banka, ki je izjemno napredna in sodi med najboljše tovrstne v EU vam na svoji spletni strani nudi vse kar potrebujete za najem hitrega kredita. In preden pomislite, da računalništvo ni za vas, dovolite, da vam razložimo. Postopek je nadvse enostaven in z njim skorajda v miže opravijo prav vsi tudi tisti nekoliko manj vešči uporabniki spleta. Za najem kredita ne boste potrebovali nobenih posebnih programov ali znanja. Zgolj sledite korakom, ki se vam izpišejo in še isti dan lahko pričakujete denar na svojem računu.

Hitro posojilo ki je zares hitro

Da sploh govorimo o hitrem kreditu je potrebno povedati nekaj malenkosti. Hitro posojilo je zagotovo tisto, ki je tako hitro naročeno kot tudi izplačano. In mobilna banka se na tem področju zares izkaže. Potem, ko boste za izpolnjevanje kreditne vloge potrebovali le nekaj kratkih minut pa bo denar navadno nakazan še isti dan. Do izplačila po navadi pride že v 15-ih minutah potem, ko je vloga potrjena. Dlje kot 24 ur pa na svoj denar ne boste čakali. Povejmo pa še nekaj zelo dobrodošlega. Denar lahko potrošite skladno s svojimi željami brez kakršnihkoli potrdil ali računov glede dokazovanja o porabi.

Naj hitro posojilo reši vaše težave

In rešilo jih bo hitro kajti hitro posojilo bo tako zelo bliskovito pri vas, da boste v trenutku lahko poplačali vse odprte dolgove ali pa si kupili kaj lepega za dom. Ljudje ga najamejo denimo tudi za dopust ali pa za servis avtomobila. Vedno je tam zunaj kakšen strošek, ki pretirano teži našo denarnico. Na ta način se boste v trenutku znebili skrbi obenem pa je vse skupaj še tako zelo enostavno, da bolj ne bi moglo biti. Kredit lahko naročite tudi med vožnjo z vlakom saj lahko kar preko pametnega telefona obiščete mobilno banko na spletu in oddate svojo vlogo za kredit.

Hitro posojilo z zelo malo dokumenti

Lahko bi dejali, da za tole hitro posojilo ne boste potrebovali ničesar kar ne bi imeli že pri sebi. Potrebujete namreč le osebni dokument in številko bančnega računa ne glede na to pri kateri banki imate odprtega. Pogoj je le, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov in prejemate redne dohodke. Na ta način lahko že danes pridete do kredita in to brez overitve pri notarju, brez potrdila o zaposlitvi in brez poroka. Se vam zdi že to neverjetno? Potem pa dodajmo še, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti zato skorajda ni ovir, da ne bi prišli do denarja.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit