Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila

Posojila

Kam se obrniti za posojila?

Posojila so na voljo skoraj na vsakem koraku. Nudijo jih banke, posojilnice in tudi posamezni trgovci, ki omogočajo nakup na obroke. Povsem nekaj drugega pa je ali ste sposobni priti do kredita in koliko ga lahko dobite. Navadno je težava v zahtevanih pogojih, preveč dokumentacije ali pa v dejstvu, da kredit že imate.

Je to konec vseh upov? Na srečo ne. Na spletu boste namreč našli mobilno banko, ki svoje kredite nudi na izjemno enostaven in hiter način brez nepotrebnih komplikacij in papirologije zaradi katere bi vas bolela glava. Tudi obstoječi kredit v tej banki ne bo problem. In kako do denarja?

Do posojila preko spleta

Najbolj enostavno se do posojila seveda pride preko spleta. Vsak dan smo po več ur tam zato ne bo nič težkega vzeti si nekaj minut in naročiti svoje posojilo. Postopek je otročje enostaven zanj pa potrebujete samo računalnik, tablico oziroma pametni telefon in dostop do spleta. Kaj pa dokumenti se sprašujete?

Zgolj številko bančnega računa pripravite in en osebni dokument. Tako, to bo vse in že lahko pričnete s postopkom naročanja kredita. Seveda je najprej dobro vedeti koliko denarja boste dobili in kako visok bo znesek obroka. Na srečo ima mobilna banka za vas pripravljen kreditni kalkulator s katerim boste to izračunali.

Do posojila pomaga kreditni kalkulator

Na spletni strani mobilne banke, ki trži hitra posojila boste poiskali kreditni kalkulator in vnesli zahtevane podatke. Sicer samo znesek kredita in število mesečnih obrokov. Na voljo jih je največ 12 zato je takšen kredit seveda kratkoročni in hitro odplačan. Pa še nekaj. Denar iz tega kredita vam bo prosto na razpolago.

Brez dokazovanja plačil ali nakupov. Poleg tega pa vam ne bo treba niti na banko. Kreditno vlogo izpolnite kar preko spleta in jo tam tudi oddate. Potem, ko bo ta enkrat prispela v mobilno banko jo bo tam pregledala oseba zadolžena za to in jo v primeru, da je vse v redu tudi potrdila.

Hitra posojila

Za kako hitra posojila gre priča tudi podatek o hitrosti izplačila. če boste kreditno vlogo izpolnjevali le nekaj minut povejmo, da prav dosti dlje ne boste čakali niti na denar. Tega vam v primeru da je posojilo odobreno mobilna banka nakaže že v naslednjih 15-ih minutah oziroma najkasneje v roku 24-ih ur.

Dovolj hitro, da boste že jutri rešili vse finančne težave. Želite vplačati dopust, kupiti kaj lepega zase ali partnerja? Vse je odvisno od vas. Pozabite lahko na stanje v vrsti, iskanje parkirišča, drag obisk notarja in še kaj. Tudi potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, kaj šele poroka ali zastavitev.

Posojila na dosegu rok

Tako enostavno verjetno še niste prišli do posojila zato brž kliknite povezavo v tem članku, ki vas bo odpeljala naravnost v mobilno banko. Banko, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU in banko kjer so dobrodošli vsi slovenski državljani in državljanke s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prihodki.

To so dejansko vsi pogoji, ki jih tam zahtevajo od svojih strank zato jim verjetno ne bo težko zadostiti. Za svoje stare stranke imajo na zalogi še nekaj presenečenj eno večjih pa je zagotovo SMS kredit, ki je strankam na voljo naslednjič potem, ko svoj prvi kredit enkrat uspešno odplačajo.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit