Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti

Krediti

So krediti lahko rešitev?

Ni ga junaka na tem svetu, ki se vsaj nekajkrat v življenju ne bi spopadal s finančnimi težavami. Takrat je nekaj najtežjega sorodnike ali prijatelje prositi za posojilo denarja zato so nam krediti navadno prva rešitev. Še posebej hitra posojila, ki so odplačana v nekaj mesecih nas ne stanejo veliko.

In kdaj takšna rešitev pride prav? Dejansko v zelo različnih primerih. Sploh ni nujno, da gre za težave. Zakaj pa si ne bi s kreditom omogočili lepega potovanja, kaj lepega za naš dom, presenečenje za partnerja, opremo, glasbilo ali kolo? Takšen hiter ne namenski kredit lahko danes najamete kar preko spleta!

Krediti preko spleta

Dejstvo je, da nihče ne mara hoditi na banko. Organizacija časa, iskanje parkirnega prostora, stanje v vrsti, mrki pogledi bančnika, dokumentacija in čakanje na odobritev so reči, ki nas odbijajo. Kaj pa če bi lahko za krediti na banko kar odklikali z miško po računalniku ali s prstom po tablici oziroma pametnem telefonu?

To je sedaj mogoče, če obiščete mobilno banko. Poleg tega, da je zelo dostopna tudi ponuja nadvse hitro in enostavno naročilo posojila. Pogoji so zelo osnovni in sicer; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni mesečni prejemki. Brez nadležnega stanja pred vrati in čakanja v vrsti na banki.

Krediti v nekaj minutah

Ker splet živi 24 ur na dan je jasno, da vam je tudi mobilna banka na voljo ves ta čas. Krediti, ki se najamejo na ta način so urejeni v nekaj minutah, izplačani pa tako zelo hitro, da morda vmes ne boste imeli niti časa, da bi pomislili na vse kar želite kupiti.

Naročite jih lahko iz službe, od doma, ali pa med posedanjem v bližnjem parku po sprehodu. In kaj je potrebno storiti? Ne kaj dosti. Najprej si na spletni strani mobilne banke s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunajte svoj kredit. Vnesete le znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov.

Krediti 24h na dan

Potem, ko boste imeli enkrat pred seboj izračun kredita, ki bo povsem po vaših željah lahko nadaljujete z izpolnjevanjem kreditne vloge. To izpolnite natančno, da ne bi prihajalo do nepotrebnih zapletov. Krediti preko spleta so ekspresno hitri le, če vse poteka kot mora. Vas zanima kako hitro sledi izplačilo?

Ko bo vaša vloga prispela na banko, jo bodo tam pregledali in odobrili, če bo seveda vse kot mora biti. Navadno potem denar steče na vaš račun že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa tja do 24 ur. V resnici dovolj hitro, da boste imeli denar v roki takrat, ko ga potrebujete.

Krediti brez dokumentacije

Veliko ljudi zanimajo krediti brez dokumentacije kar pa ni najbolj optimalno za pričakovati. Vseeno boste potrebovali osebni dokument in pa številko bančnega računa a to bo tudi vse. Brez potrdila vašega delodajalca o zaposlitvi in brez dragega obiskovanja notarja. Potrebovali ne boste niti poroka ali zastavitve.

Da bi bilo vse skupaj le še lepše in bolj enostavno pa mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti zato praktično ni ovir, da vam kredita ne bi odobrili. Za najem posojila ne rabite biti komitent mobilne banke saj imate lahko račun odprt kjerkoli. Tudi morebiten obstoječi kredit ne bo težava. Ste se že odločili?

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit