Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB kredit

SKB kredit

Vas skrbi SKB kredit?

Ste morda pred časom najeli SKB kredit oziroma posojilo v kateri drugi banki pa ste se znašli v nezavidljivi finančni situaciji, ko potrebujete nekaj dodatnega denarja? K sreči je sedaj to s pomočjo mobilne banke mogoče. Na omenjeni banki lahko kredit najamejo slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki.

Tudi v primeru, da kakšen kredit že odplačujejo! Ne glede na kateri banki in tudi ni potrebe, da bi za nov kredit postali komitent mobilne banke. Tako, sedaj poznate osnove in gremo počasi k bistvu. Kako naročiti kredit pri mobilni banki? Zelo enostavno namreč saj vse skupaj poteka na spletu.

SKB kredit ne bo ovira

Ker lahko na mobilni banki zaprosite za kredit tudi, če ga že imate drugje niti obstoječi SKB kredit ne bo oviral postopka najema. Le nekaj korakov ali bolje povedano klikov vas loči od denarja. Prvi korak pa bo zagotovo obisk spletne strani omenjene banke in uporaba njihovega kreditnega kalkulatorja za izračun kredita.

Ne potrebujete nobenega posebnega tehničnega znanja niti orodja ali aplikacije. Le računalnik, tablico ali pa enostavno pametni telefon, dostop do spleta in že ste na poti do denarja. V kreditni kalkulator vnesite znesek, ki si ga želite videti na bančnem računu, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že bo pred vami izračun.

SKB kredit izračun za primerjavo

Če že imate SKB kredit izračun ga lahko uporabite za primerjavo. Dobro pa je vedeti, da bo v izračunu kredita na mobilni banki zajeto že popolnoma vse, tudi vsi stroški kredita. Ko vam bo končni izračun po godu boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge, ki jo boste oddali preko spleta.

Torej brez vsakega obiska banke ali kogarkoli drugega. To pa zato, ker ne boste potrebovali druge dokumentacije kot osebni dokument in pa številko bančnega računa. Kredit boste naročili brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve in poroka. Še več. Preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti kar bo postopek zelo poenostavilo.

SKB kredit lahko odplačate

V primeru, da želite svoj stari SKB kredit odplačati lahko naredite tako, da na mobilni banki zaprosite za znesek, ki bo temu zadoščal, obenem pa bi vam še ostalo nekaj denarja za tisto kar ste imeli v mislih. Denar lahko potrošite po lastnih željah saj ne gre za namenski kredit.

Višino obroka si prilagodite s pomočjo kreditnega kalkulatorja glede na svoje zmožnosti odplačevanja. Mobilna banka sodi v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev in svojim strankam ponuja precej več kot zgolj denar. Gre za udoben način koriščenja storitve, hitrost in tudi enostaven najem kredita brez odvečnih komplikacij in kupa nepotrebnih papirjev.

SKB kredit vas ne bo več skrbel

Na ta način boste svoje težave dejansko rešili preko noči in tudi SKB kredit vas ne bo več skrbel, če morda že zamujate s kakšnim obrokom. V primeru, da bi imeli kasneje kakšne težave s plačilno sposobnostjo pa se boste oglasili mobilni banki in skupaj boste pretehtali kako rešiti nastalo situacijo.

Ko boste s prvim kreditom enkrat opravili in ga odplačali, boste naslednjič do denarja lahko prišli na še bolj enostaven in hitrejši način. Pri tem vam bo v pomoč SMS kredit saj vas bo mobilna banka uvrstila na seznam potrjenih uporabnikov in vam omogočila najem kredita s poslanim SMS sporočilom.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit