Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na roke

Posojilo na roke

Zakaj posojilo na roke ni najboljša izbira?

V svetu potrošništva je naš žep kmalu preplitek in denarnica pregloboka. Prav zato se veliko ljudi obrne na svoje banke v želji za posojilom kjer pa jih nemalokrat čaka negativno presenečenje. Ko ugotovijo, da do denarja ni tako lahko priti pa se porodi tudi ideja za posojilo na roke.

Ta odločitev je lahko precej boleča saj tovrstna posojila nimajo nobenega jamstva, prav tako posojilojemalec ni z ničemer zavarovan, da bo nanj plačeval neke zmerne obresti. Če potrebujete denar in to zelo hitro bo bolje obiskati mobilno banko na spletu kjer lahko že v nekaj minutah naročite svoj hitri kredit brez težav.

Za posojilo na roke ni garancije

Medtem, ko za posojilo na roke ni nobene garancije pa pri mobilni banki vse poteka po črki zakona. Kljub temu pa se jim je uspelo ljudem močno približati s svojimi minimalnimi zahtevami in pogoji. Za najem kredita tam je namreč dovolj, da ste državljan Republike slovenije, imate tukaj prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne prihodke.

Ker so to praktično vsi pogoji je jasno, da boste za naročilo kredita potrebovali le številko bančnega računa in en osebni dokument. Brez nepotrebnega skakanja okoli delodajalca ali notarja saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali kot tudi ne overitve. Pozabite pa lahko tudi na zastavitev ali poroka.

Posojilo na roke lahko stane več

V trenutku, ko boste obiskali spletno stran mobilne banke vam bo jasno za kako transparentno in enostavno storitev gre. V hipu boste pozabili na posojilo na roke saj si boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja zelo hitro izračunali svoj nov kredit, ki bo nakazan na vaš bančni račun.

Izračun poleg natančnih zneskov prikaže tudi vse zajete stroške. Pred izračunom zgolj vnesite znesek kredita in izberite do 12 mesečnih obrokov ter preverite koliko vas bo stal mesečni obrok. Pa še ena informacija. Kredit preko spleta lahko naročite tudi, če kakšnega že imate saj ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti v sistemu Sisbon kot to počno druge banke.

Naj posojilo na roke ne pokvari vašega dneva

Že res, da je morda posojilo na roke hitro a lahko kaj hitro tudi pokvari vaš dan. Pri tem pa je vredno omeniti, da boste tudi hitri kredit na mobilni banki prejeli rekordno hitro. Samo izpolnjevanje in oddaja vloge za kredit vam ne bo vzelo več kot nekaj minut prostega časa.

V naslednjem koraku bodo na strani banke preverili vašo vlogo in jo tudi potrdili v kolikor bo pravilno izpolnjena. Navadno se nato nakazilo denarja opravi že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur, ko boste lahko povsem prosto razpolagali z denarjem in si kupili ali plačali karkoli boste želeli.

Nikoli več posojilo na roke

Kot sedaj vidite vam nikoli več ne bo treba prositi za posojilo na roke. Kredit na mobilni banki boste odplačali v roku do 12 mesecev pri čemer velja omeniti, da si boste število obrokov izbrali sami. Govorimo o eni najboljših mobilnih bank v EU, ki ve kako ugoditi svojim strankam.

Te imajo lahko bančni račun odprt kjerkoli saj za najem kredita ne rabite biti komitent mobilne banke. Tako, rešitev glede financ je za naslednjim ovinkom ali bolje rečeno klikom kajti kredit boste naročili kar s pomočjo računalnika, tablice ali svojega pametnega telefona, ki je tako ali tako ves čas na dosegu rok.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit