Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja privat

Posojilo denarja privat

Zakaj posojilo denarja privat ni dobra ideja?

Se tudi pri vas datumi prehitro menjajo in je vse več stroškov do plače pa še daleč? Morda plača niti ne pokrije vsega tistega kar se je nakopičilo in potrebujete nekaj pomoči. A to naj nikar ne bo posojilo denarja privat. Na ta način si izposodite denar brez vsakršne garancije in je zgolj porok za nove težave.

Teh si seveda ne želite niti jih ne potrebujete. Poglejte raje za bolj legalnimi opcijami kjer boste ves čas vedeli kakšni so stroški in obveznosti ter koliko denarja lahko dobite. Vsekakor se vam v tem pogledu splača preveriti mobilno banko na spletu. Vas zanima?

Posojilo denarja privat pomeni težave

Preden si omislite posojilo denarja privat pojdite raje na spletno stran mobilne banke in preverite njihovo ponudbo. Ugotovili boste, da lahko do denarja pridete sila enostavno in vas bo še precej manj bolelo kot, če si denar izposodite od kakšnega znanca, morda celo na črno kjer nikoli ne veste kakšne so obresti.

Vrnimo se na mobilno banko. Hitri kredit tam boste najeli preko spleta zato boste namesto obutve in avtomobila potrebovali le računalnik, tablico ali pametni telefon. V nekaj klikih boste že vedeli kakšen kredit lahko pričakujete in kakšen bo znesek obroka. Kako? Z uporabo kreditnega kalkulatorja na spletni strani seveda.

Za posojilo denarja privat ni potrebe

Če ste na posojilo denarja privat pomislili zato, ker tam ne potrebujete nobenih papirjev ali izpolnjevati posebnih pogojev povejmo, da jih tudi na mobilni banki ne bo veliko. Zgolj tisto najbolj osnovno. Imate slovensko državljanstvo, ste stalno prijavljeni na naslovu v Sloveniji in imate redne mesečne dohodke?

Potem je to-to in lahko naročite svoj hitri kredit. Če se sprašujete o dokumentaciji povejmo, da potrebujete le tisto kar imate verjetno že ta hip v žepu. Osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi, brez overitve dokumentov pri notarju, pogodb in brez poroka ali zastavitve. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan!

Pozabite na posojilo denarja privat

Kot vidite po doslej napisanem lahko na posojilo denarja privat kar pozabite saj boste legalno prišli zelo enostavno do kredita. V kreditni kalkulator boste vnesli želen znesek posojila, dodali izbor števila mesečnih obrokov in preverili izračun. Kredit na tej banki je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Ko boste preverjali končni izračun imejte v mislih, da bo zajemal tudi vse stroške. Transparentno in brez skrivanja za kakšnim drobnim tiskom kot to morda počne kdo drug. Mobilna banka se na svojem področju uvršča med najboljše v EU in ima za seboj že ogromno zadovoljnih strank. Imate še kakšen dvom ali vprašanje?

Ste najeli posojilo denarja privat in ga želite odplačati?

Zgodi se tudi, da človek v sili vzame posojilo denarja privat in kasneje to obžaluje. Če se je to zgodilo v vašem primeru potem lahko s kreditom na mobilni banki stare dolgove tudi poplačate saj lahko z denarjem storite karkoli. Prav tako pa ni pomembno pri kateri banki imate odprt račun.

Lahko ste komitent katerekoli banke, računa pa vam na mobilni banki ne bo treba odpirati. Pa še nekaj. Kredit tu lahko dobite četudi kakšnega že odplačujete. Ste že slišali za boljšo ponudbo? Verjetno ne. Za konec pa dodajmo še, da izplačilo sledi navadno že po 15-ih minutah od potrjene vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit