Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentsko posojilo

Študentsko posojilo

Kje dobiti študentsko posojilo?

Tako kot vsi ostali, tudi študentje potrebujejo denar. Morda še bolj, saj so razpeti med študij in kar nekaj stroškov okoli bivanja, prehrane in vsega ostalega. Potrebujejo tudi računalniško opremo, kakšno kolo in podobno. Starši vse težje financirajo vse skupaj zato še kako prav pride kakšno študentsko posojilo.

Ta seveda obstajajo ni pa nujno, da se jih dobi povsod. Vsaka banka ima svoje pogoje in navadno je treba biti tudi komitent banke kjer se posojilo najema. Vsekakor pa mora biti študent tudi zaposlen oziroma imeti redne prihodke, da lahko posojilo vrača. Eno najbolj enostavnih in dosegljivih posojil se nahaja na spletu.

Kako najeti študentsko posojilo?

Posojilo na spletu je zelo enostavno najeti, če se ponj odpravite na mobilno banko. Sicer se mu ne reče študentsko posojilo, gre pa za hitri kredit, ki je na voljo slovenskim državljanom in državljankam s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. Naročilo kredita je nadvse enostavno.

Ker se celoten postopek zaključi na spletu je treba imeti pri sebi le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Se sprašujete glede dokumentacije? Prav nič posebnega ne bo po tej plati. Potrebujete zgolj številko bančnega računa in en osebni dokument. Vse skupaj je nadvse enostavno in od vas zahteva le nekaj minut.

Kratkoročno študentsko posojilo

Študentje do večjih posojil navadno ne morejo saj nimajo ustreznih zagotovil za kaj takšnega. Lahko pa še vedno pod določenimi pogoji najamejo študentsko posojilo, ki je povsem dovolj za tisto kar potrebujejo. Na mobilni banki so na voljo hitri krediti katere si stranke izračunajo same, izračun pa se opravi na spletni strani banke.

Tam je na voljo enostaven kreditni kalkulator v katerega je potrebno vnesti zgolj znesek kredita in izbrati število obrokov. Kredit se lahko odplačuje na do 12 mesečnih obrokov. Od ostalih dokumentov ne boste potrebovali ničesar saj mobilna banka ne zahteva potrdila o zaposlitvi ali kakšne overitve pri notarju.

Ko je študentsko posojilo rešitev

Res je tako. Velikokrat je študentsko posojilo rešitev za študenta, ki si sicer ne more privoščiti nakupa določene opreme ali pa reči potrebnih za študij. Tudi študentje pridno delajo, zakaj potem ne bi mogli najeti posojila? Vrnimo se še malo k mobilni banki in poglejmo kako poteka naročilo kredita.

Kreditno vlogo se izpolni na spletu pri čemer je dobro biti natančen, da se postopek po nepotrebnem ne zavleče. Gre za to, da je po odobritvi kredita nakazilo le tega ekspresno hitro. Denar na račun prejmete najkasneje v roku 24-ih ur, največkrat pa že 15 minut po pregledani vlogi za kredit in odobritvi.

Na študentsko posojilo se zanašajo mnogi

Študentov je v Sloveniji veliko zato ne čudi povpraševanje za študentsko posojilo. K sreči se finančne zagate vedno da nekako rešiti in namesto o financah razmišljati o študiju. Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne ustanove v EU in deluje popolnoma transparentno. Vse stroške kredita boste poznali že po samem izračunu in pred oddajo kreditne vloge.

Zvestobo je treba nagraditi pravijo in v mobilni banki se tega še kako zavedajo. Vse stare stranke, ki se še kdaj vrnejo po kredit imajo takrat možnost kredit najeti celo preko SMS sporočila kar stvari še dodatno olajša in tudi močno pohitri. Sploh še lahko gre hitreje?

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit