Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo brez dokumentacije

Posojilo brez dokumentacije

Kam po posojilo brez dokumentacije?

Morda nekoliko preveč optimistično razmišljanje, da posojilo brez dokumentacije sploh obstaja. Za vsako legalno posojilo je namreč treba predložiti vsaj kakšen dokument res pa je, da nekatere banke in posojilnice zahtevajo kar nekaj papirjev. Če želite priti do posojila s karseda malo papirologije potem bo za vas najboljša izbira mobilna banka.

Gre za banko, ki je precej drugačna od klasičnih saj posluje na spletu. To pomeni, da vam svoje storitve v celoti ponudi na daljavo pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali pa denimo svoj pametni telefon z dostopom do spleta. Celoten postopek traja le nekaj minut je je zelo enostaven.

Torej posojilo brez dokumentacije ne obstaja?

Lahko bi rekli, da ne. Namreč, posojilo brez dokumentacije je verjetno tisto na črno kar pa ni priporočljivo za nikogar. Na mobilni banki boste vsak trenutek vedeli koliko vas bo posojilo stalo in kako visok obrok boste plačevali na mesec. Da bodo vse informacije kot na dlani pa poskrbi kreditni kalkulator.

Tega najdemo na spletni strani omenjene banke in nam kredit izračuna potem, ko vanj vnesemo želen znesek kredita in izberemo število mesečnih obrokov. Teh imamo na voljo do 12. Nato sledi prikaz izračuna kredita, ki zajema tudi celotne stroške brez vsakršnega skrivanja za drobnim tekstom kakšne dolge in nepregledne pogodbe.

Naj posojilo brez dokumentacije ne bo prva izbira

Čeprav vas morda mika posojilo brez dokumentacije na črnem trgu pa boste v mobilni banki do denarja prišli na legalen in varen način pri čemer veliko dokumentov res ne boste potrebovali. Le osebni dokument in pa številko svojega bančnega računa na katerikoli banki. Za najem kredita ne rabite postati komitent mobilne banke.

Obenem pa dodajmo še, da boste do posojila prišli tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete od prej. Seveda lahko z novim starega tudi poplačate a odločitev je seveda popolnoma vaša. V nadaljevanju vam zaupamo še enostaven postopek naročila tega kredita, ki bo že v roku 24-ih ur rešil vaše težave.

Ko posojilo brez dokumentacije ni potrebno

Kot vidite posojilo brez dokumentacije ne bo potrebno. Povsem dovolj je namreč, da ste državljan Republike Slovenije, ki ima tukaj prijavljeno tudi stalno prebivališče. Ostaja le še en pogoj in to so redni mesečni prihodki. Na vse ostalo lahko takoj pozabite kajti potrebovali ne boste ničesar več.

Kot se za spletni kredit spodobi vam v nobenem trenutku ne bo treba na banko ne kamorkoli drugam. Potrebovali ne boste niti potrdila o zaposlitvi kaj šele notarskega overjanja ali poroka, da bi jamčil za vas. Le nekaj klikov vas še loči od oddane kreditne vloge in nakazila na vaš račun, ki je navadno opravljeno že 15 minut po potrjeni vlogi.

Skoraj kot posojilo brez dokumentacije

Čeprav ne gre za posojilo brez dokumentacije pa je tole vsekakor najboljši približek temu. Banka, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU ve kako ustreči svojim strankam, da bodo srečne in zadovoljne. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali takoj, ko bo pristal na vašem bančnem računu.

Si želite le nov računalnik, igralno konzolo ali krasen in zaslužen dopust? Ni problema, lahko si privoščite karkoli. Do denarja še nikoli ni bilo lažje priti kot v tem primeru, ko lahko svoj kredit naročite kar iz banje, postelje ali pa s potovanja. Preverite zakaj je mobilna banka tako zelo priljubljena in naročite svoj kredit že danes.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit