Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB stanovanjski kredit

NLB stanovanjski kredit

Zahteven NLB stanovanjski kredit

Na trgu posojilništva je na voljo veliko različnih vrst posojil zato je normalno, da so nekatera bolj in druga manj zahtevna. Bolj zahtevna za potrošnika so vsekakor nepremičninska posojila kot je denimo NLB stanovanjski kredit. Gre za večje zneske zato je letvica postavljena precej visoko. Dobra plača, morda kar dveh oseb, polog, zastavitev itd.

V primeru, ko človek potrebuje le nekaj denarja za premostitev ali pa nakup česa lepega, morda kak dopust, novo belo tehniko ali servis avtomobila pa je najbolje poiskati hitri kredit, ki vsebuje precej manj pogojev in zahtev. Po takšen kredit se danes lahko odpravite kar na splet.

NLB stanovanjski kredit je namenski

Če morda ne poznate razlike med namenskim in ne namenskim kreditom povejmo, da je recimo NLB stanovanjski kredit namenski kredit kar pomeni, da lahko ta denar porabite zgolj za nakup nepremičnine. Pri ne namenskem kreditu pa je razlika ta, da lahko z denarjem prosto razpolagate, plačate ali kupite karkoli si želite.

Če si želite takšnega kredita in bi radi še danes imeli v roki denar potem se vsekakor obrnite na mobilno banko, ki vas bo pričakala na spletu. Brez fizičnega obiska in brez zbiranja nepotrebne dokumentacije. Seveda nekaj malega potrebujete a to bosta le osebni dokument in pa številka vašega bančnega računa.

NLB stanovanjski kredit terja čas

Če velja, da posojila kot je NLB stanovanjski kredit terjajo kar nekaj časa in usklajevanja ter dokumentacije pa je v primeru hitrega kredita na mobilni banki to seveda povsem drugače. Že z enim samim klikom boste prispeli na banko kjer boste z nekaj dodatnimi kliki uredili še vse ostalo.

Za najem kredita tukaj ne boste rabili ničesar drugega kot le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Banka vam je seveda na voljo 24 ur na dan vsak dan v letu. Za začetek pa vsekakor uporabite kreditni kalkulator na strani in si izračunajte najboljši kredit zase. Brez skrbi, zelo enostavno je.

Izračun za NLB stanovanjski kredit

Skoraj zagotovo boste vedno želeli izračun v primeru večjih posojil kot je NLB stanovanjski kredit in zakaj si ga ne bi pripravili tudi za manjšega. Vpisali boste znesek kredita, ki ga potrebujete, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že boste lahko preverili izračun, ki bo zajemal tudi stroške.

Na ta način se pokaže vsa transparentnost mobilne banke saj boste imeli tako vsak hip pred seboj vse potrebne informacije s pomočjo katerih se boste prcej lažje odločili kako nadaljevati. Ogledali si boste višino posameznih obrokov in skupni znesek nato pa že nadaljevali, če boste želeli z izpolnjevanjem vloge za kredit.

NLB stanovanjski kredit vas ne bo oviral

Če v vašem primeru morda NLB stanovanjski kredit že imate lahko rečemo, da to ne bo noben problem pri naročilu novega kredita na mobilni banki. Banka, ki v svojem segmentu sodi v sam vrh EU namreč ne pogojuje, da ne smete imeti še kakšnega kredita. Pomembno je le, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prihodki.

Pred potrditvijo poslane vloge za kredit in odobritvijo kredita ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Za naročilo kredita pa ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi ne overjenih dokumentov pri notarju. Denar se po potrditvi navadno izplača na račun že po 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit