Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

Vas muči stanovanjski kredit?

Kar težko si je v današnjih časih predstavljati, da bi človek prihranil dovolj denarja in kupil stanovanje ali hišo. Zneski so enostavno previsoki zato brez dodatne pomoči skorajda ne gre. Pomaga nam lahko tudi stanovanjski kredit, ki pa se velikokrat izkaže za precej zahtevno zadevo. Težko ga je dobiti in težko ga je tudi odplačevati.

Če ste v preteklosti to spoznali tudi sami in se vam morda ta hip zatika pri plačilu si lahko pomagate s hitrim kreditom pri mobilni banki. Lepota tega je, da vam ponj ni treba na banko ampak na splet, dobite ga pa ga tudi v primeru, da en kredit že odplačujete.

Naj vas stanovanjski kredit ne skrbi več

Na mobilni banki tako kar preko spleta naročite posojilo s katerim lahko rešite morebitne težave, ki vam jih povzroča stanovanjski kredit ali pa si zgolj privoščite kaj kar potrebujete. Namen porabe denarja iz tega kredita ni omejen zato boste imeli pri tem popolnoma proste roke. Vas zanima še več?

Torej, za najem kredita na mobilni banki potrebujete le računalnik, lahko pa si pomagate tudi s tablico ali pametnim telefonom, ki ima dostop do spleta. Tam poiščete mobilno banko, preverite informacije na njihovi strani in si izračunate kredit s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki ga boste našli tam. Vnesete samo znesek in število obrokov.

Stanovanjski kredit ima veliko obrokov

Za stanovanjski kredit je znano, da ima ogromno obrokov njegovo odplačevanje pa se vleče 15 in več let. Pri mobilni banki tega ne bo saj si lahko izberete hitri kredit z dobo odplačevanja do 12 mesecev. Izračun kredita vam bo poleg višine zneska in obrokov prikazal tudi vse zajete stroške.

Lahko ste povsem brez skrbi saj mobilna banka slovi po svoji transparentnosti in se na svojem področju uvršča v sam vrh EU. Da je to res potrjujejo številne zadovoljne stranka, ki se kasneje tudi še kdaj vrnejo, ko potrebujejo denar. Pogoji za najem kredita so izjemno enostavni in dostopni praktično vsem.

Stanovanjski kredit ima zahtevne pogoje

Res je, ko se lotevamo najema posojila kot je stanovanjski kredit spoznamo, da moramo zadostiti kopici pogojev in ob tem dostaviti tudi zajeten kup dokumentacije. Pri hitrem kreditu na mobilni banki to ne bo potrebno saj je dovolj že, če ste slovenski državljan, imate seveda v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke.

To je vse! Brez nepotrebnega obiska pri notarju, ki tudi nekaj stane, brez potrdila o zaposlitvi in tudi brez zastavitve ali poroka, ki ga je vedno tako zelo težko dobiti. Postopek oddaje vloge za kredit vam ne bo vzel več kot nekaj minut prostega časa, potrebujete pa samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Precej hitreje kot stanovanjski kredit

Enako kot je hiter postopek najema pa je hitro tudi izplačilo. Za stanovanjski kredit se je potrebno kar načakati, v primeru hitrega kredita na mobilni banki pa je navadno ta izplačan že 15 minut po potrditvi prispele kreditne vloge. Najdlje boste na svoj denar čakali 24 ur.

Ker lahko z denarjem prosto razpolagate je povsem vseeno ali želite z njim popraviti avtomobil ali pa odpotovati v južne kraje. Za odobritev kredita na mobilni banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti zato vam niti obstoječi kredit ne bo delal težav. Sprostite se in napišite nakupovalni listek saj ste pravkar izvedeli super novico.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit