Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko sms

Kako naročiti hitri kredit preko sms?

Morda ste kje v oglasih zasledili reklamo za hitri kredit preko sms pa ne veste kako deluje. Resnica je takšna, da to ponujajo posamezni ponudniki kreditov a prav vsak lahko uporabi drugačen način za naročilo kredita. Lahko pa za začetek omenimo spletno mobilno banko kjer je to na neki točki omogočeno.

A pojdimo lepo po vrsti. Mobilna banka je ena najboljših v EU na tem področju in se ponaša s številnimi zadovoljnimi strankami, ki z veseljem priporočajo njene storitve tudi svojim sodelavcem in prijateljem. In zakaj je tako zelo uspešna? Zato, ker je izjemno dostopna in ne zahteva prav veliko pogojev.

Pogoji za hitri kredit preko sms

Ko smo ravno pri pogojih povejmo, da na mobilni banki lahko kredit naročijo vsi slovenski državljani, ki imajo obenem tudi prijavljeno stalno prebivališče v Sloveniji in prejemajo redne mesečne prihodke. To bo načeloma vse preden boste lahko najeli tudi hitri kredit preko sms. A pred tem še nekaj informacij.

Hitri kredit se na mobilni banki naroči kar preko spleta kar pomeni, da rabite samo računalnik ali pa kar tablico oziroma pametni telefon in dostop do spleta. Glede na prejšnje naštete pogoje imejte ob sebi le še osebni dokument in pa številko bančnega računa. Vse potrebno boste uredili v le nekaj klikih.

Kaj pa hitri kredit preko sms?

Pojdimo počasi naprej preden razložimo še hitri kredit preko sms. Najprej do spletne strani mobilne banke in njihovega kreditnega kalkulatorja, ki ga najdemo tam. Z njegovo pomočjo si boste namreč v nekaj trenutkih pripravili kar svoj izračun kredita v katerem bodo zajeti vsi stroški. Vnesli boste samo znesek kredita in izbrali število obrokov.

Teh je na voljo največ 12. Izračun vam bo seveda prikazal tudi višino posameznega obroka zato boste zlahka načrtovali svoj kredit. Tega morda niste vedeli ali pričakovali a za najem kredita preko spleta na mobilni banki ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi niti poroka ali pa notarskega overjanja.

Sploh potrebujete potem hitri kredit preko sms?

Tako se človek vpraša, ko sprva išče hitri kredit preko sms potem pa ugotovi, da bo vse skupaj enostavno tudi takole. Brez nepotrebnih komplikacij in hoje od banke do banke. Vse lepo od doma, iz službe ali pa iz lokala med srebanjem najljubše pijače. Do denarja še nikoli ni bilo lažje priti.

Med dobre novice glede kredita na mobilni banki pa lahko uvrstimo še nekaj točk. Ne bodo namreč preverjali vaše kreditne sposobnosti zato je povsem vseeno, če morda kak kredit že odplačujete drugje. Tudi komitent banke vam ne bo treba postati. Denar boste dobili nakazan na tekoči račun banke kjer imate odprtega.

Pa tudi hitri kredit preko sms!

In za konec povejmo še tole. Čeprav na mobilni banki dobite enega najbolj enostavnih in najhitrejših kreditov vam nudijo tudi hitri kredit preko sms. Ta sicer pride na voljo, ko imate enkrat prvi kredit naročen preko spleta tudi odplačan. Naslednjič boste do denarja tako prišli še bolj enostavno.

In kako hitro? Tega še nismo povedali. Potem, ko boste kreditno vlogo izpolnili in oddali v le nekaj minutah bo denar že kmalu nakazan na vaš bančni račun. Navadno se to zgodi že 15 minut po potrditvi vloge za kredit najkasneje pa čez 24 ur. Z denarjem lahko razpolagate povsem po svoje brez omejitev.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit