Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit

Nujno potrebujete gotovinski kredit?

Ko človek potrebuje denar ga po navadi rabi kmalu in hitro. Žal stvari v svetu financ ne sledijo našim potrebam, plača je enkrat na mesec, nam pa se kaj hitro lahko izmuzne priložnost za ugoden nakup. Morda pa zgolj zamujamo s plačilom računov. Zelo prav bi prišel kakšen gotovinski kredit.

Na žalost do kredita navadno ne gre kar v enem dnevu saj imajo banke svoje protokole, potrebno je zbrati nekaj dokumentacije in izpolniti pogoje. A ne, če gremo po kredit na mobilno banko. V resnici bo kar ona prišla do nas in sicer s pomočjo računalnika, tablice ali telefona. Kjerkoli se bomo nahajali.

Gotovinski kredit brez težav

Kar težko človek verjame, ko naleti na tako zelo dostopno ponudbo za gotovinski kredit. Na mobilni banki katero obiščemo preko spleta in ne v fizični obliki lahko do posojila pridejo vsi slovenski državljani s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. To so dejansko vsi pogoji, ki jih banka zahteva.

Tako ob izpolnjevanju kreditne vloge potrebujemo ob sebi le osebni dokument s katerim izkažemo našteto in seveda številko bančnega računa kamor nam denar nakažejo. Za najem posojila v mobilni banki nam ni treba postati njihov komitent. Brez obiska notarja, brez potrdila o zaposlitvi in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti.

Po gotovinski kredit kar na splet

Ko imamo na voljo te podatke je odločitev verjetno precej jasna. Po gotovinski kredit se bomo odpravili na splet, ki je dosegljiv 24 ur na dan vsak dan in kjer vse poteka bliskovito hitro. Enako hiter bo tudi naš kredit saj bo denar po potrjeni vlogi za kredit nakazan že v naslednjih 15-ih minutah ali pa najkasneje v roku 24-ih ur.

Torej v roku enega dne so vse naše finančne težave rešene. Kupimo ali plačamo lahko karkoli želimo, saj imamo pri porabi denarja povsem proste roke. Potrebujete nov pralni stroj, televizijo ali pa morda želite vložiti denar v posel? Ni problema!

Gotovinski kredit brez težav

Če kaj, potem za ta gotovinski kredit ne bo nobenih težav. Najame ga lahko tudi potrošnik, ki kak kredit že odplačuje na drugi banki. Torej, obstoječi kredit ne bo ovira za novega pri mobilni banki, če so njegovi prihodki dovolj visoki za plačevanje obeh. Načeloma pa lahko stari kredit tudi izplačate.

Kaj se vam bolj splača ugotovite s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani mobilne banke. Vanj vnesete znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov ter preverite ali vam številke ustrezajo. V izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški, brez skrivanja presenečenj v kakšnem drobnem tisku. Pregledno, pošteno in nadvse hitro do denarja.

Varen gotovinski kredit

Ljudje se v težavah s financami pogosto po denar zatečejo na črni trg ali pa si izposojajo od družine in prijateljev kar na koncu velikokrat prinese določene težave. Če boste gotovinski kredit najeli pri mobilni banki teh težav ne bo. Kredit boste izplačali v dogovorjenih obrokih in naslednjič do denarja prišli na še bolj enostaven način.

Kakšen? Na voljo vam bo SMS kredit. Govorimo o banki, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU in, ki svojih strank nikoli ne razočara. Ta trenutek ste le še nekaj klikov in minut oddaljeni od kredita zato sledite povezavi iz tega članka in naročite svojega.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit