Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila

Gotovinska posojila

Kaj so gotovinska posojila?

V trenutkih, ko potrebujemo nekaj svežega denarja nas lahko rešujejo tudi gotovinska posojila. Gre za posojila bank in posojilnic, ki posojilojemalcem nudijo najem kredita v obliki gotovine. Ta se po odobreni vlogi za kredit nakaže na račun stranke ali preda v roke ob podpisu posojilne pogodbe na licu mesta.

Gotovinski kredit, ki je nakazan na vaš tekoči račun in vam ponj ni treba ne na banko ali kam drugam pa najdete na spletu in sicer pri mobilni banki. Gre za banko, ki svoje stranke razvaja z mobilnostjo in enostavnimi pogoji. Za obisk banke vam tako ne bo treba narediti niti enega koraka.

Po gotovinska posojila na splet

Takšna gotovinska posojila kot so na voljo pri mobilni banki so zelo redka. Poleg tega, da boste vse potrebno opravili od doma oziroma z lokacije kjer se boste pač nahajali, vam ne bo treba skrbeti niti za kup papirjev in dokumentacije saj le te skorajda ne boste potrebovali.

Seveda, osebni dokument in pa številko tekočega računa kamor vam bodo nakazali kredit in kamor prejemate plačo, a to je tudi vse. Za obisk banke pa potrebujete samo eno izmed naprav povezanih na splet kot so; računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon. Verjetno imate vse našteto kar je potrebno že ta hip pri sebi.

Za gotovinska posojila brez skrbi

Če nekatera gotovinska posojila povzročajo skrbi, še posebej tista na črno, pa v mobilni banki presenečenj ne bo. Ves čas boste namreč na tekočem o vsem potrebnem okoli vašega kredita. Za to bo poskrbel kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani mobilne banke in vam bo pomagal priti do izračuna po meri.

Vanj bo treba vnesti zgolj višino kredita, izbrati na koliko obrokov bi ga radi odplačali in že lahko preverite izračun. Poleg zneska kredita in višine posameznega obroka boste imeli prikazane tudi vse zajete stroške samega kredita. Transparentno in pregledno, da ne boste niti za trenutek ostali v dvomih.

Ko so gotovinska posojila hitra in enostavna

Ob misli na gotovinska posojila seveda pomislimo tudi na to kako hitro so ta lahko izplačana in kako jih naročimo. Če kaj potem na mobilni banki te reči obvladajo. En klik za obisk banke, nekaj klikov za izračun in izpolnjevanje kreditne vloge ter oddaja preko spleta pomeni, da boste vse skupaj uredili v le nekaj minutah.

V resnici lahko to storite celo med malico v službi in denar prejmete nakazan še preden pridete do doma. Kako je to možno? Zato, ker vašo vlogo na banki kmalu preverijo in tudi potrdijo v primeru, da je pravilno izpolnjena. Po potrditvi pa nakazilo navadno steče že po 15-ih minutah, najkasneje pa je denar na računu v 24-ih urah.

Za gotovinska posojila brez veliko papirjev

Takšna hitra gotovinska posojila so še kako zaželena v svetu kjer se vse odvija hitro. Včasih nas ura in koledar prehitita, plača pa žal ne sledi temu ritmu. V takšnih trenutkih se lahko naslonimo na zaupanja vredno banko kjer od nas ne zahtevajo niti potrdila o zaposlitvi ali notarske overitve.

Še bolje je slišati, ko izvemo, da ne preverjajo niti kreditne sposobnosti. Dovolj bo, da ste slovenski državljan, imate tu prijavljeno stalno prebivališče in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Kredit boste imeli urejen znotraj enega dne v večini primerov pa žepo15-ih minutah. Mobilna banka je odprta 24 ur na dan.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit