Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na položnice

Posojilo na položnice

Iščete posojilo na položnice?

Včasih je bilo res posojilo na položnice eno tistih najhitrejših in najbolj enostavnih posojil na posojilniškem trgu. Prišel si v posojilnico ali na banko, se dogovoril za hitri kredit in prejel 10 do 12 položnic katere je bilo potem treba mesečno plačevati. Danes za kaj takega ni več potrebe. Precej bolj enostavno je preko spleta obiskati mobilno banko in naročiti svoje posojilo v le nekaj minutah. Mobilna banka je na voljo vsem Slovencem in Slovenkam s stalnim naslovom v Sloveniji in redno mesečno plačo. Na banko pa vam ne bo treba drugače kot preko računalnika, tablice ali pametnega telefona in spleta.

Pozabite na posojilo na položnice

Ker gre za neverjetno hitro in nadvse enostavno storitev je jasno, da lahko posojilo na posojilo na položnice kar pozabite. V le nekaj minutah boste naklikali vse potrebno in denar bo kmalu že na vašem računu. Za začetek pa le obiščite spletno stran mobilne banke in si na hitro pripravite izračun kredita. V kalkulator za izračun kredita na spletni strani vnesite znesek kredita.

Potem izberite na koliko obrokov ga želite odplačati. Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov katerih višino si boste prilagodili po svojih zmožnostih. Ko boste z izračunom zadovoljni pa že lahko nadaljujete z izpolnjevanjem kreditne vloge. Enostavno!

Imate posojilo na položnice?

Morda vam je pred časom uspelo nekje najeti posojilo na položnice, katerega še odplačujete, bi pa rabili še nekaj denarja? Tega si lahko zagotovite na mobilni banki saj tu ne boste naleteli na pogoj, da drugega kredita ne smete imeti. Prav tako ni pomembno na kateri banki ga odplačujete ali kje imate odprt bančni račun. Za najem kredita na mobilni banki rabite samo številko bančnega računa kamor prejemate plačo in seveda en osebni dokument. Tako, to bo vse. Brez nadležnega iskanja poroka, brez obiska notarja in tudi brez potrdila o zaposlitvi kar pomeni, da vam ne bo treba niti na kadrovsko.

Je posojilo na položnice še mogoče?

Ali je posojilo na položnice še mogoče dobiti kje ne vemo. Je pa ob mobilni banki to zagotovo povsem vseeno saj bolj enostavno do denarja drugje ne boste prišli. Poleg tega pa boste lahko z nakazano vsoto razpolagali popolnoma po svoje. Nihče od vas ne bo zahteval dokazila o nakupu ali računa za plačilo. Pri upravljanju denarja bodo vaše roke popolnoma proste zato je vseeno ali si boste kupili igralno konzolo ali pa poplačali stare dolgove in račune. V resnici lahko izplačate tudi prejšnji kredit, če ga imate in najamete takšno posojilo, da vam še nekaj denarja ostane. Plačevali boste le še eno mesečno obveznost.

Hitro kot posojilo na položnice?

Po pravici lahko rečemo, da je kredit na mobilni banki hitrejši in bolj enostaven kot posojilo na položnice. Za slednjega je bilo treba hoditi v posojilnico ali na banko, s seboj prinesti kake dokumente medtem, ko za posojilo na mobilni banki ne rabite nikamor. Lahko se udobno zleknete na kavč, ali pa kredit preko računalnika naročite kar med kavo v službi. Možnosti je ogromno, nikjer pa ne boste z ničemer omejeni. Dodajmo, da je govora o mobilni banki, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU in po prebranem verjetno niti ne čudi zakaj je temu tako. Denar je nakazan že v 15-ih minutah do 24-ih urah.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit