Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB posojilo

NLB posojilo

Že imate NLB posojilo pa rabite še enega?

Če ste tudi vi eden tistih, ki so najeli posojilo na neki banki, ne glede na to ali gre za NLB posojilo ali kje drugje, potem pa ugotovili, da bi rabili še nekaj denarja in ne morete do njega, imamo za vas sijajne novice. Na mobilni banki, ki je vsem dostopna preko spleta lahko kredit dobite kljub temu.

Edini pogoj za najem posojila je, da ste državljan Republike Slovenije, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov in, da na svoj bančni račun prejemate redna mesečna plačila. Vlogo za kredit boste izpolnili preko spleta, ob tem pa potrebujete samo osebni dokument in številko tekočega računa kamor vam bodo nakazali denar.

NLB posojilo ni ovira

Kot lahko vidite tudi morebitno obstoječe NLB posojilo ne bo ovira na poti pridobitve novega. In to kar preko spleta! Res je. Mobilna banka je mobilna zato, ker pride v vsak dom, pisarno ali pa na plažo, če je treba. Dosegljiva je preko računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Na ta način je jasno, da boste lahko storitve mobilne banke uporabljali kar 24 ur na dan vsak dan pri čemer pa dodajmo še izjemno hitrost obravnave. Potem, ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kreditno vlogo, jo bodo tam hitro preverili in potrdili, denar pa bo navadno na poti že po 15-ih minutah.

NLB posojilo lahko odplačate

Odvisno od situacije in vaših želja lahko seveda obstoječe NLB posojilo ali kredit na kateri od drugih bank tudi odplačate. Ni pa nujno kajti plačujete lahko tudi dve mesečni obveznosti hkrati. Da boste povsem prepričani ali je to opcija za vas pa bo modro uporabiti kreditni kalkulator na spletni strani.

Vanj boste vnesli samo znesek kredita in si izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo potem pa boste lahko takoj preverili končni izračun. Ta bo prikazal znesek kredita, višino obrokov pa tudi vse zajete stroške. Mobilna banka ne slovi samo po dostopnosti in hitrosti pač pa tudi po svoji veliki transparentnosti.

NLB posojilo ne bo problem

Potrebujete denar za opremo stanovanja, bi se podali v tujino na raziskovanje ali pa partnerju oziroma otrokom kupili lepo presenečenje? Z denarjem na račun kredita mobilne banke lahko kupite karkoli želite. V posameznih primerih je NLB posojilo namenjeno nakupu avtomobila ali nepremičnine kar pomeni, da s tem denarjem ne morete razpolagati prosto.

Seveda ni vedno tako a vendarle vam pri mobilni banki o tem ne bo treba razmišljati. Denar porabite po svojih željah in si privoščite karkoli. Lahko odplačate tudi kakšne stare dolgove, kredit ali pa vložite v kakšen spodbuden posel. Odločitev je povsem in predvsem vaša. Pomembno je le, da svoje obveznosti redno poravnavate.

NLB posojilo in dokumentacija

Povedali smo že, da za kredit pri mobilni banki ne potrebujete veliko papirjev. Kar ste potrebovali za NLB posojilo bo zagotovo dovolj in še preveč. Lahko kar pozabite na kopico dokumentacije kot je denimo potrdilo o zaposlitvi pa overjanje pri notarju. Tudi poroka ne rabite, prav tako pa ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Kredit bo izplačan najkasneje v roku 24-ih ur od potrjene kreditne vloge. Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne v EU in svoje zveste stranke redno nagrajuje. Ko boste ta kredit odplačali in boste morda nekoč znova zaprosili za posojilo boste to lahko storili kar s pomočjo SMS sporočila.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit