Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB izračun kredita

NLB izračun kredita

Potrebujete NLB izračun kredita

Za izračun NLB izračun kredita se seveda zglasite na ustrezni banki in zanj zaprosite. Verjetno boste morali dati še nekaj podatkov in počakati na izračun. V primeru, da samo želite izračun kredita katerekoli banke in vas zanima zares hiter in enostaven kredit pa bo najboljša izbira mobilna spletna banka.

To je banka kamor se ne hodi ampak se jo obišče z napravo z dostopom do spleta. Zveni čudno? Sploh ni. Za uporabo njihovih storitev ali naročilo kredita jih enostavno obiščete s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. To pomeni, da lahko svoj nov kredit naročite iz fotelja, pisarne ali pa dopusta.

Vam NLB izračun kredita ni dovolj?

Če ste v iskanju kredita naredili le NLB izračun kredita ali pa morda kje drugje, je pametno imeti pred seboj več različnih izračunov saj jih le tako lahko primerjate med seboj in izberete najboljšo ponubo. Ena teh je zagotovo ponudba mobilne banke, ki navdušuje z dostopnostjo in predvsem enostavnostjo najema posojila.

Do njega lahko namreč pridejo vsi slovenski državljani in državljanke, ki imajo obenem v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemajo redne prihodke na bančni račun. Brez skrbi, povsem vseeno je kje imate odprtega in tudi, če morda kak kredit že odplačujete. Do denarja pridete že v roku 24-ih ur ali prej!

NLB izračun kredita ne zadovolji?

Ne glede na to ali vas NLB izračun kredita morda ni zadovoljil pa ste vseeno najeli kredit lahko še vedno novega dobite na mobilni banki in ga dopolnite. To pomeni seveda, da boste plačevali dve obveznosti a je to povsem vaša odločitev. Z denarjem na račun kredita iz mobilne banke lahko prosto razpolagate.

Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov, znesek in višino obroka pa si izračunate kar sami tako, da na spletni strani mobilne banke uporabite njihov kreditni kalkulator. Je zelo enostaven in v nekaj klikih že prikaže vse potrebne informacije, ki bodo obenem zajemale tudi vse stroške kredita.

NLB izračun kredita in pogoji

NLB izračun kredita je eno, nekaj povsem drugega pa so pogoji, ki jih posamezna banka zahteva od kreditojemalca. V mobilni banki tako od vas ne bodo želeli nič drugega razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa. Prav ste prebrali. Nobene druge dokumentacije ne boste potrebovali.

Do kredita boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez dragega podpisa in overjanja pri notarju in brez poroka ali zastavitve vrednejših predmetov. Celo vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali preko sistema Sisbon! Pred vami je eden najbolj enostavnih in najhitrejših kreditov v državi. Denar lahko potrošite za karkoli vam srce poželi brez kakršnegakoli dokazovanja nakupa ali plačila.

NLB izračun kredita naj vas ne skrbi

Kot vidite vas NLB izračun kredita v nobenem primeru ne bo spravil v slabo voljo. Seveda je povsem vaša odločitev za katero ponudbo se boste odločili je pa jasno, da imate izbire sedaj več kot dovolj. Mobilna banka sodi med najboljše mobilne spletne banke v EU zato tukaj s storitvijo nikoli ne boste razočarani.

Ko boste kredit enkrat odplačali ga boste naslednjič lahko naročili še hitreje in še bolj enostavno. Da, tudi to je mogoče in sicer z uporabo storitve SMS kredit, ki vam kot preverjeni stranki omogoča naročilo kredita z enostavnim SMS sporočilom. Mobilna banka na spletu vam je na voljo 24 ur na dan.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit