Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Kogar zanima izposoja denarja za brezposelne bi potreboval en dobronameren nasvet in sicer naj si v tem primeru ne izposoja denarja. Vedno znova se tako naleti na še večje težave kot pred tem. Čeprav je kreditni trg na oko morda malce zategnjen pa je posojilo relativno lahko dobiti, če veš kje.

Seveda pa je pri tem treba izpolnjevati vsaj osnovne, minimalne pogoje. Na mobilni banki kjer lahko kredit najamete kar preko spleta so to; slovensko državljanstvo, prijavljeno stalno bivališče oziroma naslov v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. To je vse in verjamemo, da z manj komplikacijami težko še kje pridete do kredita.

Izposoja denarja za brezposelne ni dobra ideja

Če izpolnjujete prej naštete osnovne pogoje potem izposoja denarja za brezposelne ne bo potrebna. Je pa tako, da takšne reči vedno vodijo tudi na črni trg in v težave. Na mobilni banki težav ne bo saj gre za znano, cenjeno mobilno banko, ki deluje zelo transparentno. Kaj to pomeni?

To pomeni, da navkljub dejstvu, da od vas ne bodo zahtevali kupa birokracije, papirjev in dokazil, s svoje strani še vedno poskrbi za pregledno poslovanje in uporabe storitev. Preden se boste sploh lotili izpolnjevanja kreditne vloge boste imeli namreč pred seboj že izdelan izračun kredita, ki bo zajemal vse podatke s stroški vred.

Naj izposoja denarja za brezposelne ne bo vaš moto

Ljudje, ki jih zanima izposoja denarja za brezposelne navadno iščejo kakršenkoli kredit in so tako precej lahka tarča tudi za razne nepridiprave. Raje svoje možnosti preverite v mobilni banki, ki vam je na voljo preko spleta in jo lahko obiščete s pomočjo računalnika, telefona ali tablice z dostopom do spleta.

Ne bo vam treba narediti niti enega samega koraka iz hiše, prav tako pa vas nihče ne bo pošiljal k notarju ali kam drugam. V kreditni kalkulator boste vnesli osnovne podatke o kreditu; znesek in število obrokov potem pa boste že lahko preverili kakšno je stanje. Če boste zadovoljni lahko izpolnite in oddate vlogo.

Izposoja denarja za brezposelne ni varna

Tako kot izposoja denarja za brezposelne ni varna s stališča črnega trga pa ni varna niti za kreditojemalca, ki tako nima rednih prilivov, ki bi mu zagotavljali redno plačevanje obrokov. To povzroča le še večji stres saj so lahko težave že za naslednjim vogalom. V primeru, da imate redne prihodke pa brž kliknite na mobilno banko.

Ko boste enkrat natančno izpolnili vlogo za kredit in bo ta prispela preko spleta na mobilno banko jo bodo tam preverili. V primeru, da bo po pričakovanjih vse izpolnjeno pravilno bo sledila potrditev kredita po njej pa tako izplačilo na vaš bančni račun. Navadno že kar po 15-ih minutah!

Je izposoja denarja za brezposelne misija nemogoče?

Rekli bi, da je izposoja denarja za brezposelne precej blizu misije nemogoče to je res. Kljub temu pa kot vidite ob osnovnih pogojih lahko pridete do kredita. Pri tem dodajmo, da ne potrebujete potrdila o zaposlitvi za kar bi morali v službo na kadrovsko, niti ne boste potrebovali poroka ali zastavitve vrednejših predmetov.

Ko bo denar enkrat na vašem računu ga boste lahko uporabili skladno s seznamom, ki ste si ga pripravili, plačali položnice ali pa si privoščili eno dolgo potovanje. Kaj boste z denarjem storili je popolnoma vaša stvar. Ko bo ta kredit enkrat odplačan in boste morda kdaj kasneje spet rabili denar pa ga boste lahko naročili kar preko SMS.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit