Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti za tujce

Hitri krediti za tujce

Obstajajo hitri krediti za tujce?

Verjetno hitri krediti za tujce pridejo prav tujcem, ki živijo v Sloveniji a glede najema kredita v tej smeri bi težko govorili. Zagotovo je eden najbolj enostavnih načinov za kredit tisti pri mobilni banki. Je pa jasno, da lahko za kredit zaprosijo le slovenski državljani, ki imajo tukaj prijavljeno tudi stalno prebivališče in prejemajo redne mesečne dohodke.

Čeprav tujci tu ne morejo do kredita pa je mobilna banka za Slovenke in Slovence vendarle odlična destinacija saj lahko do denarja pridejo v enem dnevu in z zelo malo dokumentacije. Poleg prej naštetih pogojev potrebujete le še osebni dokument in številko bančnega računa.

Hitri krediti za tujce niso običajni

Ko govorimo o hitrih kreditih moramo poudariti, da hitri krediti za tujce niso praksa, ki bi se izvajala na veliko v vseh bančnih ustanovah. Vprašanje, če sploh kje. Lahko pa se vrnemo k hitremu kreditu mobilne banke, ki se lahko pohvali, da v mobilnem bančništvu sodi v sam vrh EU.

Če kje, potem je tu zares enostavno najeti kredit poleg tega pa je banka mobilna kar pomeni, da je dosegljiva od koderkoli boste želeli. Tudi med vožnjo z avtobusom ali vlakom, ko se boste vračali iz službe. Potrebujete le računalnik, tablico oziroma pametni telefon z dodstopom do spleta. Na voljo 24 ur na dan.

Ko hitri krediti za tujce ni opcija

Če hitri krediti za tujce ni mogoče dobiti se takšni prosilci zatečejo k drugim oblikam izposoje denarja. Morda pa preko spleta naročijo kredit v svoji državi. Preko spleta posluje tudi mobilna banka, ki celoten postopek od izračuna kredita do izplačila omogoča kar na daljavo. In to v le nekaj minutah!

Kreditni kalkulator vam omogoča, da si na precej enostaven način pripravite svoj izračun in preverite ali je to tisto kar ste si želeli. Za izračun bo dovolj, če boste v kreditni kalkulator vnesli znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov. Ob pregledu računa boste imeli na voljo tudi stroške kredita.

Se hitri krediti za tujce razlikujejo od drugih?

Težko rečemo ali se hitri krediti za tujce za tujce razlikujejo od drugih, ker v resnici na takšno ponudbo še nismo naleteli. Lahko pa se vrnemo na mobilno banko in povemo kako Slovenci in Slovenke naročijo najhitrejši kredit zase. Ko vas izračun kredita enkrat zadovolji se lahko lotite izpolnjevanja kreditne vloge.

Pri tem bodite karseda natančni, da bo postopek kasneje lahko nemoteno tekel naprej. Ko je vloga enkrat izpolnjena in jo preko spleta oddate jo bodo na strani mobilne banke preverili in tudi odobrili v kolikor bo vse na mestu. Nato sledi izplačilo do katerega običajno pride že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Če hitri krediti za tujce niso na voljo

Seveda ni nujno, da so hitri krediti za tujce v določeni državi sploh na voljo, povsem mogoče pa je, da ob določenih izpolnjenih pogojih vendarle so. Ker se mobilna banka ukvarja s storitvijo hitrih kreditov za državljane in državljanke tu žal ne bo šlo. Zato pa ob izpolnjenih pogojih nudi zares kvalitetno storitev.

Za najem kredita tam namreč ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti ne morebitnega notarskega overjanja. Navadno banke uporabljajo Sisbon za preverjanje kreditne sposobnosti posameznega posojilojemalca, kar pri mobilni banki ne počnejo. Če imate na voljo nekaj minut prostega časa in izpolnjujete pogoje lahko kredit naročite ta hip pa četudi kakšnega že imate.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit