Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri izračun kredita

Hitri izračun kredita

Kje opraviti hitri izračun kredita?

So se vam nakopičile neporavnane obveznosti? Računi, položnice, morda kakšen nujen nakup ali popravilo avtomobila? Potem ste zagotovo že pomislili na kakšen kredit. A preden se odpravite na najbližjo banko in zaprosite za posojilo je dobro opraviti hitri izračun kredita. Tako boste namreč pred najemom vedeli ali se vam splača in koliko vas bo stalo.

Banke načeloma to naredijo na vašo zahtevo lahko pa si svojega priskrbite tudi na spletu. Tam namreč najdete spletno stran mobilne banke, ki ima med drugim na voljo tudi enostaven kreditni kalkulator. Z njim si v par klikih pripravite izračun tako, da vnesete znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov.

Hitri izračun kredita je navadno informativen

Res je, v bankah radi rečejo, da je pridobljeni hitri izračun kredita informativne narave kar pomeni, da ni nujno, da bo povsem enako videti tudi kredit v resnici. Na mobilni banki se držijo transparentnosti zato se vam morebitnih pasti v drobnem tisku ni treba bati. In ne samo to.

Izračun kredita, ki si ga boste kar sami pripravili na njihovi spletni strani bo poleg zneskov posameznih obrokov ponujal tudi informacijo o vseh zajetih stroških. Naslednje informacije, ki prihajajo na vrsto pa vas bodo le še dodatno vzpodbudile, da obiščete omenjeno banko in tudi sami tam naročite svoj hitri kredit. Vas zanima?

Za hitri izračun kredita brez pasti

Ko boste imeli pred seboj enkrat opravljen hitri izračun kredita boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge preko spleta. Svetujemo vam, da ste pri tem natančni saj bi morebitne napake lahko zavlekle končno odobritev. Če vas zanima kako hitro boste imeli denar nakazan na račun povejmo, da ekspresno.

Potem, ko boste vlogo oddali in bo s strani banke preverjena bo nemudoma steklo izplačilo. Navadno gre to tako hitro, da se denar na računu pojavi že v naslednjih 15-ih minutah najkasneje pa naslednji dan v roku 24-ih ur. Ko bo denar enkrat nakazan boste lahko z njim prosto razpolagali in ga potrošili za karkoli.

Ko hitri izračun kredita ni dovolj

Morda pa ste kakšen hitri izračun kredita opravili že na drugi banki in vam znesek ni povsem po godu. Povejmo, da boste lahko na mobilni banki kredit najeli navkljub dejstvu, da morda kakšnega že odplačujete. Prav tako pred odobritvijo nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti ali pa vas pošiljal k notarju.

Kredit na mobilni banki je namreč na voljo vsem Slovenkam in Slovencem, ki so v Sloveniji tudi prijavljeni na stalnem naslovu in na svoj tekoči račun prejemajo redne mesečne prihodke. V resnici so to praktično vsi pogoji, pri izpolnjevanju vloge za kredit pa rabite le osebni dokument in številko tekočega računa.

Naj bo hitri izračun kredita za primerjavo

Najboljše primerjave med ponudbami različnih bank in posojilnic vam nudi prav hitri izračun kredita. Ko jih imate v roki nekaj različnih zlahka med njimi opazite glavnega favorita. Velja pa dodati še, da na mobilni banki za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi niti ne poroka ali zastavitve vrednejših predmetov.

Banka, ki se na svojem področju lahko pohvali z mestom v samem vrhu EU razveseljuje svoje uporabnike širom Evrope pa tudi širše. Ko je tam prvi kredit enkrat odplačan vas banka avtomatično doda na seznam zaupanja vrednih strank kar vam naslednjič omogoča, da kredit naročite kar s pomočjo SMS sporočila.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit