Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB stanovanjski kredit

SKB stanovanjski kredit

Že imate SKB stanovanjski kredit?

Težava veliko kreditojemalcev tiči v tem, da potrebujejo kredit a enega že imajo zato jih na banki zavrnejo. Za primer, denimo, da imate že nekaj časa
SKB stanovanjski kredit in v tem trenutku potrebujete še nekaj denarja. Je sploh mogoče dobiti kakšen hitri kredit? Na vašo srečo je odgovor na to vprašanje DA.

In ne le to, da lahko najamete kredit, če enega že imate, na mobilni banki boste s postopkom opravili kar na daljavo preko spleta. To pomeni, da potrebujete ob sebi le še računalnik, mogoče tablico ali pa kar svoj pametni telefon z dostopom do spleta. Postopek je enostaven.

Ko SKB stanovanjski kredit ni težava

Ne SKB stanovanjski kredit ne katerikoli kredit ne bo problem in ovira do posojila na mobilni banki. Mobilna se seveda imenuje zaradi svojega oddaljenega posredovanja. Brez stanja v vrstah pred bančnim okencem in brez obiska notarja pri katerem bi za en podpis pogodbe pustili še nekaj denarja. Tudi poroka ne potrebujete.

Se sprašujete kaj sploh potrebujete? Poleg prej naštete naprave z dostopom do spleta v resnici samo še osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redne mesečne prihodke. Poleg tega sta pogoja samo še dva. Slovensko državljanstvo in prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji. Tako, enostavno in hitro do denarja.

Je SKB stanovanjski kredit premalo?

Povsem mogoče je tudi, da ste se znašli v situaciji, ko ste najeli SKB stanovanjski kredit in ugotovili, da vam bo malo zmanjkalo za opremo ali pa kaj drugega. Ni problema. V mobilni banki naročite kredit s katerim boste pokrili razliko. Gre za hitri in kratkoročni kredit, ki se odplačuje na največ 12 mesecev.

Denar boste lahko potrošili skladno s svojimi željami pri čemer vam ne bo potrebno dokazovati plačil ali nakupov. Pred vami je banka, ki je na svojem področju po kvaliteti v samem vrhu EU posluje pa tudi še v nekaterih drugih državah. Od denarja na računu vas lotijo le še minute.

SKB stanovanjski kredit in izračuni

Ne glede na vrsto kredita in banko kjer ga najamete je pametno predhodno opraviti izračun kredita. Če ste že najeli SKB stanovanjski kredit oziroma ste to storili na kateri od drugih bank lahko sedaj izračun kredita kar na spletni strani opravite tudi pri mobilni banki. Vnesite znesek, izberite število obrokov in preverite.

Naj vas ne skrbi ali je to vse kajti izračun kredita na mobilni banki bo zajemal tudi vse stroške kredita. Za to bo poskrbel kreditni kalkulator, ki ga boste našli tam. Celoten postopek je enostaven in ne zahteva nikakršnega računalniškega znanja ali uporabe katerega izmed programov. Na voljo 24 ur na dan.

SKB stanovanjski kredit in dokumentacija

Če ste že jemali SKB stanovanjski kredit oziroma se ukvarjali okoli tega na kateri od drugih bančnih ustanov potem veste koliko papirologije je treba za kaj takšnega. Hitri kredit na mobilni banki je precej bolj enostaven in ne zahteva veliko izpolnjenih obrazev ter pogojev. Vas zanima ali rabite še kaj?

Praktično ničesar saj od vas ne bodo zahtevali potrdila o zaposlitvi niti ne česa drugega. Osebni dokument in bančna kartica bosta vse kar boste potrebovali ob izpolnjevanju kreditne vloge. Po njeni potrditvi s strani mobilne banke bo nakazilo navadno sledilo že po 15-ih minutah ali najpozneje v roku 24-ih ur. Dobrodošli!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit