Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit kredit

Unicredit kredit

Je Unicredit kredit vaša edina izbira?

Pri najemu kredita velja upoštevati pravilo številka 1. To je, da se pred najemom pregleda več različnih ponudb, priskrbi izračune in primerja. Le tako namreč lahko na koncu izberemo modro. Ne glede ali se zanimate za Unicredit kredit, NLB ali katero od ostalih bank, vedno glejte širšo sliko.

Za vas imamo informacijo, ki je morda ne poznate. Mobilna banka, ki svoje storitve nudi izključno preko spleta je sila dostopna. Tako zelo, da vam po kredit sploh ne bo treba od doma. Morda ga boste naročili kar iz službe ali pa med vožnjo z avtobusom ali vlakom. Tako zelo enostavno in dostopno.

Ko Unicredit kredit morda ni dovolj

Če ste najeli Unicredit kredit ali to storili v kateri izmed ostalih bank in ugotovili, da denarja vendarle ne bo dovolj za vse tisto kar potrebujete, bo čas za akcijo. In to takšno, ki vam bo v roku 24-ih ur prinesla dodatne finance. Kako, kje? Enostavno, preko spleta na mobilni banki.

Obiščite njihovo spletno stran do katere lahko dostopate tudi preko povezave v tem članku. Potem preverite njihovo ponudbo in uporabite enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo povedal koliko denarja lahko dobite in kakšen bo znesek mesečnega obroka. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov, število pa si izberete kar sami.

Naj vas Unicredit kredit ne skrbi

Če ste v preteklosti že najeli Unicredit kredit ali pa odplačujete kredit na kaki drugi banki to ne bo ovira za pridobitev posojila na mobilni banki. Tu namreč to ni pogoj, kot tudi ne potrdilo o zaposlitvi ali notarska overitev. Dovolj je, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi.

Tudi kreditno vlogo boste izpolnili preko spleta in oddali. Ob izpolnjevanju imejte pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa. Drugega namreč ne boste potrebovali. Ko bo vloga izpolnjena in oddana jo bodo kmalu pregledali na strani mobilne banke in potrdili, če bo seveda pravilno izpolnejna.

Unicredit kredit in druge ponudbe

Ponudbe kreditov na trgu je zares veliko. Unicredit kredit, NLB, NKBM, različne posojilnice in druge banke. A, če želite do denarja hitro in s kar najmanj komplikacijami vam bo ponudba mobilne banke zagotovo všeč. Brez nepotrebnega kompliciranja in izplačilo navadno že v nekaj minutah. Po odobritvi lahko nakazilo pride že po 15-ih minutah.

Vsekakor pa najkasneje v roku 24-ih ur, odvisno od posameznega primera seveda. Denar je vaš in lahko boste z njim prosto razpolagali ne, da bi morali komurkoli polagati račune. Lahko si kupite pohištvo, računalnik, motor, greste na dopust. Odločitev je povsem vaša. Ste že slišali za bolj dostopen kredit?

Bi Unicredit kredit odplačali

Recimo, da Unicredit kredit že imate in gre proti koncu. Na mobilni banki lahko najamete posojilo v višini, ki bo zadoščalo za poplačilo tega kredita obenem pa vam bo ostalo še dovolj denarja za tisto kar potrebujete. Seveda boste na ta način kasneje plačevali samo en mesečni obrok in bo še lažje.

Mobilna banka, ki sodi med najboljše tovrstne v EU se ponaša z zadovoljnimi strankami, ki rade širijo dobro besedo o njej. Posojila so z njeno pomočjo postala dostopna praktično vsem, ki potrebujejo denar zelo hitro in brez kompliciranja, nabiranja dokumentacije in izpolnjevanja pogojev. Tudi brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit