Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo iščem

Posojilo iščem

Posojilo iščem v Celju

Kam naj se obrne človek, ki pravi posojilo iščem v Celju ali pa denimo v kakem drugem mestu ali kraju v Sloveniji? Ko potrebujemo denar ga navadno precej hitro zato nam predstavlja veliko breme, če se moramo voziti po celi državi od vrat do vrat različnih bank.

Kaj pa, če vam povemo, da se po en kredit ne bo treba dobesedno odpraviti nikamor? Če se sprašujete kako je to mogoče povejmo, da zelo enostavno in sicer preko spleta. To vam omogoča mobilna banka, ki svoje storitve hitrih kreditov tako ponuja kar na daljavo. Potrebujete le računalnik, tabličnega ali pametni telefon in dostop do spleta.

Za posojilo iščem je v Googlu veliko iskanj

Google je spletni iskalnik, ki nam pomaga najhitreje najti želene informacije ali odgovore na naša vprašanja. Jasno pa je, da ponuja tudi kopico analitike in tu kaže, da besedno zvezo “posojilo iščem” uporabi zelo veliko ljudi. Prav zato je tako pomembno vedeti, da obstaja posebna banka, ki bo v nekaj minutah poskrbela za vaše potrebe.

Koliko denarja potrebujete in kakšen obrok bi lahko plačevali? Na ta vprašanja si enostavno odgovorite tako, da na spletni strani omenjene banke uporabite kreditni kalkulator. Ta vam bo na podlagi le dveh podatkov, znesek kredita in število obrokov, natančno izračunal celoten kredit. In to s stroški vred.

Ko posojilo iščem ga želim takoj

Res je. Ko sam posojilo iščem si želim najti ponudnika, ki me bo do denarja pripeljal karseda hitro. Mobilna banka je zagotovilo za bliskovito izvedbo kredita na daljavo. Po opravljenem kreditnem izračunu se lahko lotite izpolnjevanja kreditne vloge kar načeloma vzame le nekaj minut prostega časa. Potem je vlogo potrebno le odposlati preko spleta in počakati odobritev.

V primeru, da je bila vloga pravilno izpolnjena do nakazila na vaš bančni račun navadno pride že v roku 15-ih minut. Potek je morda včasih nekoliko bolj zamuden a nikakor ne bo trajalo več kot 24 ur preden bo denar pri vas. Dovolj hitro kajne?

Posojilo iščem na 12 obrokov

Ste si rekli “posojilo iščem na 12 obrokov”? Potem bo mobilna banka zares pravšnji naslov za vas saj so tu na voljo hitri in kratkoročni krediti z maksimalno dobo odplačevanja 12 mesecev. Kako visok bo znesek posameznega obroka boste videli že v samem izračunu pred oddajo kreditne vloge.

Od papirjev boste pri tem rabili zgolj številko bančnega računa in pa en osebni dokument. To pomeni, da so edini zahtevani pogoji sledeči. Slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov prebivališča v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki na omenjen bančni račun. Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne notarskega overjanja, poroka ali zastavitve.

Ko posojilo iščem rabim prilagodljivost

Ko posojilo iščem rabim seveda tudi primerjave z drugimi in prilagodljivost, ki prepriča. Mobilna banka, ki na svojem področju že nekaj časa sodi med najboljše v EU to prilagodljivost zagotovo ima. Ob tem, ko je njihova storitev ena najhitrejših mogočih pa za kasneje hrani še nekaj dobrot.

Ko boste namreč prvi kredit enkrat odplačali, boste naslednjega lahko naročili kar s pomočjo SMS sporočila. Preden bo vaš kredit odobren banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti, povsem vseeno pa je tudi, če morebiti kako posojilo že odplačujete drugje. Na voljo je zares izjemna storitev mimo katere boste zelo težko pogledali. 24 ur na dan!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit