Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam

Kako poteka posoja denarja fizičnim osebam?

V našem svetu poslovanja se delimo na fizične in pravne osebe. Pravne osebe so podjetja in ljudje, ki imajo denimo sp. Fizične osebe pa smo vsi preostali in kadar si zaželimo kredita nas zanima kako poteka posoja denarja fizičnim osebam. Fizične osebe lahko za kredit zaprosijo v svoji ali kateri drugi banki oziroma posojilnici.

Ker verjetno vse klasične poti že poznate vam bomo danes predstavili eno zares posebno banko kjer lahko hitri kredit najamete kar preko spleta. V resnici so svoje celotne storitve prenesli na splet kar pomeni, da za njihov obisk ne bo treba hoditi nikamor in boste lahko denar naročili od koderkoli.

Spletna posoja denarja fizičnim osebam

Te vrste posoja denarja fizičnim osebam je na voljo vsem, ki imajo slovensko državljanstvo, so stalno prijavljene na naslovu v Sloveniji in na svoj bančni račun prejemajo redna mesečna plačila. To pomeni tudi, da pri najemu kredita potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa saj mobilna banka drugega ne zahteva.

Če ste morali za druge banke najprej v službo po potrdilo o zaposlitvi vam v tem primeru to ne bo treba. Tudi k notarju vas ne bo nihče pošiljal, prav tako pa ne rabite poroka ali kakšne zastavitve. Kredit na mobilni banki je zelo enostavno naročiti in je obenem tudi hiter.

Legalna posoja denarja fizičnim osebam

Pomembno je, da je takšna posoja denarja fizičnim osebam legalna kar pomeni, da se banka drži slovenske zakonodaje in posluje transparentno. Mobilna banka sicer sodi med najboljše na tem področju v EU kar priča o njeni kakovosti in ravni zaupanja njenih strank. Še danes lahko to postanete tudi vi.

In to ne da bi odprli nov račun na omenjeni banki saj ste lahko komitent katerekoli banke pri čemer pa ne igra vloge niti, če imate tam v teku že kakšen kredit. Zveni prelepo, da bi bilo res? Pa ni. Za začetek kliknite na povezavo v tem članku in obiščite spletno stran mobilne banke.

Hitra posoja denarja fizičnim osebam

Ko boste enkrat na spletni strani in preverili ponudbo ter kako priti do denarja boste vedeli zakaj je tovrstna posoja denarja fizičnim osebam tako zelo priljubljena. S pomočjo kreditnega kalkulatorja na strani si boste najprej izračunali svoj kredit kjer boste jasno obveščeni tudi o vseh stroških kredita ter drugih zneskih.

Vnesti bo potrebno le končni znesek kredita, izbrati število obrokov katerih je na voljo do 12 in že boste imeli pred seboj izračun. Če vas bo zadovoljil vas čaka le še izpolnjevanje kreditne vloge kar vas bo stalo nekaj minut, potem jo boste oddali in počakali le še, da jo pregledajo in odobrijo.

Posoja denarja fizičnim osebam preko spleta

Dejansko je to posoja denarja fizičnim osebam preko spleta, ki se izvede sila hitro. Ko je vloga rešena in potrjena se denar navadno posojilojemalcu na račun nakaže že po 15-ih minutah, najkasneje v roku 24-ih ur. Denar, ki ga tako prejmete je popolnoma prost na razpolago in si lahko z njim privoščite karkoli želite.

Mobilna banka je dostopna tudi upokojencem pod določenimi a zelo enostavnimi pogoji. Vsekakor vredno ogleda, kot tudi najema kredita s katerim boste v enem dnevu rešili vse svoje finančne skrbi. Morda pa se boste zgolj podali na lepo potovanje s partnerjem in neskončno uživali na kakšni lepi plaži.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit