Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit z minimalno plačo

Kredit z minimalno plačo

Je kredit z minimalno plačo možen?

Ko beseda nanese na posojila smo vajeni, da z minimalnimi dohodki ne dosežemo ničesar saj banke želijo vse več garancije. Torej ali je kredit z minimalno plačo sploh mogoč? K sreči obstajajo alternative in banke kjer vas kaj pretirano o tem ne boste spraševali. Vsekakor pa svoje možnosti preverite na mobilni banki.

To boste obiskali kar na spletu zaradi česar se tudi imenuje mobilna. Pride kamorkoli želite, če imate na razpolago računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. To je v resnici vse saj vam na banko kako drugače ne bo treba hoditi. Na voljo vam je tudi 24 ur na dan.

Kredit z minimalno plačo in malo papirji

Ko že omenjamo kredit z minimalno plačo povejmo še, da na mobilni banki ne boste potrebovali veliko dokumentacije. Če ste tega vajeni drugje pa tule ne rabite niti potrdila o zaposlitvi ali poroka. Vse kar morate imeti pri sebi med izpolnjevanjem kreditne vloge sta osebni dokument in pa številka bančnega računa.

Edini pogoji za najem posojila so; slovensko državljanjstvo, prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in seveda redni mesečni prihodki. Ni pa pomembno na kateri banki imate račun saj vam bodo kredit nakazali kamorkoli, če je le račun operativen in ni blokiran. Kot vidite je pred vami verjetno najbolj enostavno naročilo kredita.

Ko kredit z minimalno plačo obstaja

Seveda ljudje iščejo kredit z minimalno plačo in imajo tudi svoja pričakovanja. Glede tega se lahko kar najhitreje informirate s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki ga boste našli na strani omenjene banke. Vanj boste vnesli višino kredita in število mesečnih obrokov ter preverili ali vam zneski ustrezajo glede na plačilno sposobnost.

Na voljo je do 12 mesečnih obrokov pri čemer pa velja dodati, da bo izračun zajemal tudi vse stroške samega kredita. Transparentno in pošteno. Mobilna banka je doslej sodelovala že z mnogimi in od njih boste o storitvah te banke slišali le lepe reči. Tako hitro in učinkovito do denarja težko pridete še kje.

Po kredit z minimalno plačo na splet

Seveda kredit z minimalno plačo ni najboljša motivacija kajti vendarle je potrebno kredit odplačati. A, če menite, da je to v vašem obsegu finančnega poslovanja potem težav skoraj zagotovo ni pričakovati. Odločite se za znesek, ki vam ne bo delal težav pri tem pa se zavedajte svojih zmožnosti.

Še ena posebnost mobilne banke tiči v dejstvu, da lahko tu kredit naročite tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete od prej. Prav tako povejmo še, da obisk notarja ne bo potreben kot tudi ne potrdilo o zaposlitvi ali poroštvo s strani tretje osebe. Kredit imate lahko izplačan že danes ali najkasneje jutri.

Se kredit z minimalno plačo splača?

Po pravici povedano je to najbolje ugotoviti z uporabo kreditnega kalkulatorja. Da vse več ljudi išče kredit z minimalno plačo je jasno glede na to, da večina dela za precej nizke mesečne prejemke. A vsako delo je častno in zato si tudi vsak zaposleni zasluži nekaj pomoči s strani bank.

Tokrat lahko rečemo, da vam bo šla storitev mobilne banke precej na roko saj boste verjetno brez težav izpolnili zahtevane pogoje, denar pa boste imeli nakazan verjetno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge za kredit. Najkasneje lahko nakazilo pričakujete v roku 24-ih ur, denar pa vam bo prost na razpolago.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit