Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo denarja

Hitro posojilo denarja

Potrebujete hitro posojilo denarja?

Ko želimo hitro rešiti kakšno finančno zagato ali kaj kupiti pa nimamo denarja najprej pomislimo na hitro posojilo denarja. Že res, da marsikatera banka promovira svoje storitve kot hitre a se nato izkaže, da je za nekatere to še vedno prepočasi. Kaj pa, če vam povemo, da obstaja banka kjer boste kredit uredili v nekaj minutah?

Pri tem pa vam ne bo treba niti od doma, oziroma boste kredit naročili kar iz službe ali z dopusta. Gre za mobilno banko, ki deluje na spletu. Za obisk boste tako potrebovali le svoj pametni telefon, tablico ali računalnik ter seveda dostop do spleta.

Hitro posojilo denarja na spletu

Da bi bilo hitro posojilo denarja res hitro je seveda skoraj nujno, da ga je mogoče naročiti preko spleta. To pomeni, da ne izgubljamo časa z obiskom banke, čakanje na potrdila v službi in drugje. Na mobilni banki boste svoj hitri kredit naročili brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska notarja.

Potrebovali boste le osnovne papirje in sicer osebni dokument in številko bančnega računa. Med pogoji, ki so zahtevani pa najdemo le slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa seveda redne mesečne prihodke. To je v resnici vse kar bo mobilna banka zahtevala od vas in kredit lahko naročite že danes.

Za hitro posojilo denarja brez problemov

Takšno hitro posojilo denarja je tudi nadvse enostavno in brez kompliciranja. Potrebujete denar za novo stanovanjsko opremo, kolo, servis? Čisto vseeno je, ker kredit ni namenski in ga lahko potrošite kakor želite. Lahko tudi dvignete gotovino ali pa vložite denar na borzo. Popolnoma vaša stvar kaj boste storili.

Kredit na mobilni banki je na voljo na do 12 mesečnih obrokov, kako pa bo videti končni kredit pa vam jasno prikaže izračun kredita, ki ga s pomočjo kreditnega kalkulatorja opravite kar na spletni strani mobilne banke. Vanj bo treba vnesti le znesek kredita in število mesečnih obrokov. V resnici je vse skupaj nadvse enostavno.

Ko hitro posojilo denarja rešuje iz zagate

Jasno je, da človek hitro posojilo denarja potrebuje takrat, ko je v težavah ali pa takrat, ko se mu ponudi kakšna izjemna priložnost za dober nakup. Kot je to v navadi takrat seveda denarja ni v denarnici in je takšen kredit edino upanje. Če ste preverili že nekaj ponudb boste nad tole zagotovo navdušeni.

Do nakazila na vaš račun vas loči le še nekaj enostavnih korakov. Prvi je seveda obisk mobilne banke kar lahko storite kar s klikom na povezavo v tem članku. Potem, ko boste zadovoljni z izračunom kredita pa boste le še izpolnili vlogo za kredit, jo oddali in počakali na potrditev.

Hitro posojilo denarja v nekaj minutah

Celoten postopek za hitro posojilo denarja vam bo vzel le nekaj minut potem, ko pa bo vloga za kredit potrjena pa boste imeli denar verjetno nakazan že v naslednjih 15-ih minutah oziroma najkasneje v 24-ih urah. Odvisno seveda od primera do primera zagotovo pa še vedno dovolj hitro.

Ko s prvim kreditom enkrat opravite in se kdaj kasneje znova pojavi potreba po denarju pa boste do tega prišli še hitreje in še bolj enostavno. Ker boste uvrščeni na seznam preverjenih strank boste imeli na voljo namreč SMS kredit kar pomeni, da boste naslednji kredit dobesedno naročili ekspresno s poslanim SMS sporočilom.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit