Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Ali so kje na voljo hitri krediti za zaposlene za določen čas? Najem kredita je danes precej stresno dejanje. Poleg, da je zahtevno njegovo odplačevanje pa nas mučijo tudi posamezne banke s svojimi pogoji in vso papirologijo. Kaj pa, če vam povemo, da za najem kredita pri mobilni banki ne boste potrebovali skoraj ničesar?

Za začetek povejmo zakaj se ji sploh reče “mobilna”. Kot že sama beseda pove, bo ta banka prišla k vam kjerkoli že boste saj deluje preko spleta. Ne bo vam treba hoditi prav nikamor. Ne na banko, ne k notarju ali kamorkoli drugam. Zgolj na splet, kadarkoli, od koderkoli.

Ko hitri krediti za zaposlene za določen čas rešujejo

Marsikomu so znani pogoji, da je potrebno biti za najem kredita zaposlen za nedoločen čas. A možni so tudi hitri krediti za zaposlene za določen čas čeprav ne povsod. Vsekakor se splača preveriti ponudbo mobilne banke, ki je za potrošnike svoje storitve prestavila na splet.

In to v popolnosti. Kredit boste tako naročili kar preko računalnika ali pa denimo s tablico oziroma pametnim telefonom. Tudi ta članek ta hip berete na eni od teh naprav zato lahko z najemom kredita nadaljujete že v naslednjem kliku. Dokumenti? Prav nič takega ne boste potrebovali kar ne bi imeli že ta trenutek pri sebi.

Obstajajo hitri krediti za zaposlene za določen čas?

Za najem kredita boste na mobilni banki rabili le osebni dokument in številko tekočega računa pri banki kamor prejemate mesečne prihodke. Ob tem morate biti še državljan Republike Slovenije in imeti v Sloveniji prijavljen stalni naslov. Hitri krediti za zaposlene za določen čas so zelo iskani, a težko dosegljivi.

V tem primeru se vam je morda nasmehnila sreča za kaj več pa najprej preverite svoj kreditni izračun. Tega opravite kar na spletni strani mobilne banke kamor vpišete znesek kredita in izberete število mesečnih obrokov. Za ta kratkoročni kredit jih je na voljo do 12. Če boste z izračunom zadovoljni pa že lahko naročite kredit.

Hitri krediti za zaposlene za določen čas z malo papirji

Ne le, da so hitri krediti za zaposlene za določen čas na voljo pač pa so na voljo tudi z izjemno malo pogoji in zahtevane dokumentacije. Če potrebujete denar za plačilo računov, opremo za stanovanje, morda kolo, motor ali dopust je mobilna banka pravi naslov za vas. Denar lahko namreč porabite za karkoli.

Brez kakršnihkoli dokazil ali računov saj jih mobilna banka ne zahteva. Gre za banko, ki se na svojem strokovnem področju uvršča med najboljše v EU pri tem pa deluje še v kar nekaj drugih državah. Kar je za vas pomembno je, da je dostopna tudi Slovenkam in Slovencem.

Po hitri krediti za zaposlene za določen čas na splet

Hitrost izplačila je naravnost neverjetna. Denar je največkrat nakazan že po 15-ih minutah od potrjene vloge za kredit. Najpozneje pa lahko na denar računate v roku enega dne ali 24-ih ur. Da so to tudi hitri krediti za zaposlene za določen čas dokazuje dejstvo, da ne potrebujete potrdila o zaposlitvi.

Prav tako pa lahko pozabite na dragega notarja ali prosjačenja prijateljev, da bi bili vaš porok. Tudi zastavitev ne bo potrebna. Še več, mobilna banka pred odobritvijo ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti zato lahko ta hitri kredit najamete tudi, če že kakšnega odplačujete drugje. Na voljo vam je 24 ur na dan.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit