Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit izvršba

Hitri kredit izvršba

Hitri kredit izvršba in razlogi

Ko enkrat omenimo besede hitri kredit izvršba in podobno je jasno, da se je nekje nekaj zalomilo. Morda ste ostali brez službe in prihodkov, ali pa enostavno zamudili s plačilom obroka in je sledila izvršba. Žalostno pa je, da tudi kasneje še mnogokrat takšna oseba ne dobi več kredita nikjer ne glede na to, da je morda medtem uredila svoje finančno stanje.

Če potrebujete hitri kredit se obrnite na mobilno banko, ki zares nič ne komplicira in od vas zahteva le določene osnovne pogoje kot so; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke na katerokoli banko.

Za hitri kredit izvršba ne bo ovira

Če se bojite, da bo hitri kredit izvršba ustavila vas lahko pomirimo saj na mobilni banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v sistem Sisbon. In to še ni vse. Za najem kredita na mobilni banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi ne kakšne overitve pri notarju.

Kredit boste v celoti najeli na daljavo in sicer preko spleta z uporabo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Tako kot ste prebrali boste lahko vlogo za kredit poslali kar iz svoje dnevne sobe, z obale ali pa med odmorom za malico v službi. V nekaj minutah boste opravili z vsem.

Hitri kredit izvršba ne zadrži

Ne le to, da hitri kredit izvršba ne zadrži pač pa boste lahko kredit najeli tudi v primeru, da enega morda že odplačujete na drugi banki. Povsem vseeno je na kateri kot tudi to kje imate odprt bančni račun. Pomembno je le, da nanj prejemate redne mesečne prihodke.

Ob izpolnjevanju potrebujete tako samo še osebni dokument in številko tekočega računa. Kreditno vlogo izpolnite natančno, da bo postopek lahko hitreje stekel in boste prej dobili nakazan tudi denar. Kako hitro? Zelo hitro! Običajno se nakazilo sprovede že 15 minut za tem, ko je kreditna vloga odobrena, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Naj hitri kredit izvršba ne omejuje

Če je prišla za prejšnji hitri kredit izvršba potem ste ta hip zagotovo v situaciji, ki jo želite čimprej rešiti. Žal je težko kje priti do denarja a na srečo pri mobilni banki lahko. Na njihovi spletni strani kliknite na kreditni kalkulator in si pripravite izračun kredita.

To storite tako, da vanj vpišete znesek, ki ga potrebujete in seveda izberete še število mesečnih obrokov. Teh imate za hitri kredit na voljo do 12 kar bo zagotovo dovolj za vse vaše potrebe. S hitrim kreditom mobilne banke, ki sodi v sam vrh EU tovrstnih storitev boste svoje težave premagali v le nekaj minutah.

Da hitri kredit izvršba ne bi blokirala

Ko se pojavijo težave s plačilom obveznosti je dobro pohiteti. Da hitri kredit izvršba ne bi blokirala je potrebno zadevo rešiti urgentno pa čeprav s kreditom na drugi banki s katerim si nato pomagate splezati na zeleno vejo. Z mobilno banko vam bo zagotovo uspelo saj vas ne bodo omejevali s hudimi pogoji.

Denar, ki ga boste v roku enega dne prejeli na svoj bančni račun lahko potrošite za karkoli želite. Poplačate stare obveznosti, kupite kaj lepega ali pa denar kam naložite. O nakupu ali plačilu vam ne bo treba prilagati nikakršnih dokazil ali potrdil o plačilu. Pred vami je najhitrejši kredit!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit