Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Finančna posojila

Finančna posojila

Ugodna finančna posojila

Ljudje včasih pač zaidemo v situacije, ko nam lahko pomagajo le še različna finančna posojila. Zakaj različna? Ker jih lahko najamemo na različnih bankah, v posojilnicah in na različne načine. Enega takšnih kakršnega morda še ne poznate bomo predstavili danes. Govora bo o mobilni banki in njenih hitrih kreditih.

In kaj sploh je mobilna banka? Gre seveda za banko, ki je mobilna kar pomeni, da ne bo treba vam hoditi k njej ampak ravno obratno. Dostopna vam je namreč preko spleta zato jo lahko obiščete kar s pomočjo tablice, pametnega telefona ali računalnika. In to od koderkoli ter seveda tudi kadarkoli.

Finančna posojila 24 ur na dan

Si predstavljate banko, ki vam je na razpolago 24 ur na dan vsak dan v tednu in letu? To je mobilna banka kjer so finančna posojila nadvse dostopna. V prvi vrsti zaradi minimalnih pogojev pa tudi zaradi malo zahtevane dokumentacije. Kredit boste lahko najeli že samo z osebnim dokumentom in številko tekočega računa.

Kaj pa ostali pogoji? Nadvse enostavni. Če ste državljan Slovenije in imate tukaj prijavljen tudi stalni naslov bivanja ter na bančni račun prejemate redne mesečne prihodke ste zadostili vsem pogojem. Res je, tako zelo malo jih je in kar boste izvedeli v nadaljevanju vas bo le še bolj prepričalo, da je to prava banka za vas.

Ko za finančna posojila ni treba od doma

Glede na to, da boste posojilo na mobilni banki najeli preko spleta lahko to opravite od doma, z vlaka ali avtobusa, morda pa kar s počitnic kjer vam je malce zmanjkalo denarja. To so finančna posojila po vaši meri saj so hitra in ugodna. Na voljo je posojilo z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Vas zanima višina obroka in druge informacije? Te boste enostavno izvedeli z uporabo kreditnega kalkulatorja, ki ga najdete kar na spletni strani banke. Vanj boste vpisali zgolj tisti znesek, ki si ga želite in izbrali število obrokov. Ko bo izračun pred vami boste poleg vseh zneskov videli tudi stroške.

Za finančna posojila po meri kar na splet

Še nikoli ni bilo tako enostavno najeti finančna posojila kot je to danes v primeru mobilne banke. Splet je kraj kjer se vse odvija neznansko hitro zato ne čudi niti hitrost izplačila omenjenega posojila. Kako hitro? Tako zelo, da boste kar težko verjeli! Najprej pa povejmo, da boste vlogo za kredit izpolnili in oddali v le nekaj minutah.

Kar sledi je zgolj še potrditev, da je z vlogo vse v redu in nakazilo denarja. Navadno do tega pride že po 15-ih minutah od uspešno zaključene in potrjene vloge za kredit. Več kot 24 ur pa na svoj denar in nakazilo ne boste čakali.

Finančna posojila za karkoli

Denar, ki ga prinašajo tovrstna finančna posojila na mobilni banki je povsem prost za razpolaganje z njim. To pomeni, da lahko kaj plačate s kartico tekočega računa, kaj kupite ali pa denar dvignete na banki oziroma bankomatu in ga potrošite skladno s svojimi željami. Odlično kajne?

Do posojila boste prišli brez obiska kadrovske saj ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, prav tako pa ne bo potreben obisk notarja. Tudi zastavitev ni potrebna ne porok, ki bi jamčil za vas. Mobilna banka ne bo preverjala niti vaše kreditne sposobnosti zato je povsem vseeno, če kakšen kredit že imate. Govorimo o mobilni banki, ki se na tem področju uvršča v vrh EU!

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit