Hitri krediti online

Zaprosite za svoj hitri kredit v samo nekaj korakih. Izberite znesek in rok odplačila. Tako hitro in enostavno!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Dh hitri kredit

Dh hitri kredit

Ko Dh hitri kredit morda ni dovolj

Ste se znašli pred izjemno težko situacijo, ko nujno potrebujete denar za plačilo ali nakup nečesa pomembnega? Navadno je tako, da ravno takrat na voljo ni dovolj denarja. Na trgu je sicer precej ponudb kreditov kjer pa spet lahko naredimo kakšen korak, ki morda ni dovolj. Denimo, da ste v preteklosti najeli Dh hitri kredit ali posojilo kje drugje.

Takrat je bil tisti znesek vse kar ste potrebovali sedaj pa zaradi obstoječega kredita ne morete najeti novega. To je povsem logično in pričakovano a ne, če se ponj obrnete na mobilno banko. Ta se nahaja na spletu in vam je na voljo že z naslednjim klikom.

Dh hitri kredit ne bo ovira

Tako kot morebiten obstoječi Dh hitri kredit tudi nobeno posojilo na drugi banki ne bo ovira za najem novega. Gre za to, da ima mobilna banka zelo blage pogoje saj zahteva le, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in, da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke.

Na kateri banko sploh ni pomembno, tudi pred najemom kredita pa vam zaradi tega ne bo treba odpirati novega računa na mobilni banki. Kot vidite imate opraviti z zelo napredno banko, ki v resnici sodi med najboljše tovrstne v EU. Z razlogom, bi dejali. To pa sploh še niso vse dobre novice.

Dh hitri kredit izračun

Ste za Dh hitri kredit prejeli kreditni izračun ali pa si morda želite novega? Na spletni strani mobilne banke, si ga boste pripravili na sila enostaven način. V kreditni kalkulator boste vnesli nekaj podatkov in že boste lahko preverili kakšen kredit vam je na voljo. Brez skrbi saj je popolnoma enostavno.

Vnesli boste le znesek, ki si ga želite in pa izbrali število obrokov za obročno odplačilo. Teh je na voljo največ dvanajst. Gre za kratkoročni kredit, ki je hitro odobren in tudi hitro odplačan. Če že imate kredit lahko starega odplačate s tem denarjem ali pa odplačujete kar oba hkrati.

Dh hitri kredit in primerjave

Z izračunom kredita si lahko pomagate pri primerjavah s preostalo ponudbo. Ali je to Dh hitri kredit, NLB ali kateri drugi kredit boste vedno imeli pred seboj vse podatke za primerjavo. In, ko rečemo vse, mislimo vse. Na mobilni banki bo takšen kreditni izračun namreč zajemal tudi vse stroške kredita.

Povejmo še nekaj o hitrosti izvedbe najema tega kredita pri mobilni banki. Ker je mobilna pomeni, da boste lahko kredit naročili tudi preko mobilnega telefona, računalnika ali tablice. Potrebujete le spletno povezavo. V nekaj minutah boste oddali kreditno vlogo, po potrditvi pa izplačilo navadno steče že po 15-ih minutah ali najpozneje v 24-ih urah.

Dh hitri kredit in papirji

Ne glede na to katere papirje ste potrebovali ali potrebujete za Dh hitri kredit oziroma kredit kje drugje, na mobilni banki ne boste rabili nič drugega kot le številko tekočega računa in osebni dokument. To pomeni, da ne potrebujete v službi prositi za potrdilo o zaposlitvi niti prijatelja, da bi bil vaš porok.

Tudi k notarju vam ne bo treba, še več, mobilna banka ne bo preverjala niti vaše kreditne sposobnosti. Kljub vsemu temu gre za povsem varen in pošten kredit, ki sledi slovenski zakonodaji in je povrhu vsega še zelo transparenten. O vseh stroških in drugih zneskih boste namreč obveščeni pred oddajo kreditne vloge.

Sporočila in komentarji zadovoljnih strank

Rad bi pohvalil storitev in hitrost ljudi, ki so mi izplačali kredit. Denar je bil izplačan že po 30-ih minutah kar me je zelo presenetilo.

Matjaž B, Ljubljana

Že dvakrat sem najel kredit in sem zelo zadovoljen. Nikoli nisem imel težav. Hvala za pomoč.

Igor D, Ptuj

Oglasila sem se na priporočilo prijatelja in ni mi bilo žal. Pomagali ste mi takrat, ko drugi niso želeli. Hvala vam.

Tatjana Z, Maribor

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali moram biti zaposlen za nedoločen čas?

Ni potrebno! Da bi prejeli hitri kredit je najbolj pomemben pogoj, da prejemate redna mesečna plačila na račun v svoji banki.

Kolikšen je največji znesek kredita?

Maksimalen znesek kredita, ki ga ponujamo je 2500 eur. Višino le tega ves čas zvišujemo zato nas spremljajte tudi v prihodnje.

Kaj pa, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost so hitri krediti na voljo le državljanom Republike Slovenije s prijavljenim stalnim naslovom bivanja na območju države.

Kakšna je starostna omejitev za najem kredita?

Kredit odobrimo polnoletnim osebam po napolnjenem 18-em letu a tudi starejšim do 80-ega leta starosti.

kredit